Rotterdamseweg 386 B18.

2629 HG, Delft (situated in the Bedrijventerrein Rotterdamseweg-Zuid Neighbourhood)


Description

316m2 Showroom / Kantoor / Bedrijfsruimte met overheaddeur + kantoor geheel hoogwaardig afgewerkt met 4 eigen parkeerplaatsen recht voor de deur. Een heerlijk licht pand met veel glas en door oost oriëntatie geen last van de zon.

Het object ligt tegenover de TU Delft en het toekomstige Technopolis Innovation Park met een uitstekende aansluiting op de A4 en A13.

Oppervlakte:
Begane grond ca. 141 m²

Bedrijfsruimte (met overheaddeur welke nu niet in gebruik is) daar is omgebouwd tot showroom/kantoorruimte, separate vergader/ontvangstkamer, toilet en patchkast

1e verdieping ca. 175 m² met keukentje en toilet.

Totaal: ca. 316 m²

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte zal worden opgeleverd in turn key staat en voorzien van.

- pantry op iedere etage;
- toilet per verdieping met wastafel;
- modern alarmsysteem;
- verlichting;
- eigen aansluiting voor gas, water en elektriciteit;
- 4 parkeerplaatsen.

Huurprijs

Voor de juiste huurder is een ingroei-huur op basis van een 5 +5 jaar huurovereenkomst mogelijk

Jaar 1 2500,= per maand
Jaar 2 2950,= per maand
Jaar 3 3200,= per maand

Parkeren
Voor het gehuurde is er ruimte voor het plaatsen van vier auto's. In de nabije omgeving is er ook voldoende parkeergelegenheid.

Huurperiode
Huurtermijnen zijn bespreekbaar in overleg met eigenaar / verhuurder

Bereikbaarheid
Deze unit is gunstig gelegen nabij de TU-wijk van Delft en de A13, afslag Delft-Zuid en tevens nabij diverse uitvalswegen richting de A4 richting Den Haag en Amsterdam, de A12 richting Utrecht en de A13 richting Rotterdam.

Huurprijs dient vermeerderd te worden met BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst ROZ in de zin van artikel 7:230A BW conform het model door de ROZ welke in juli 2003 is vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens gepubliceerd door het CBS.

Zekerheidsstelling bij huur:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting en de over het totaal verschuldigde BTW.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.


Wij raden u aan gebruik te maken van uw eigen NVM aanhuur makelaar, wij treden op voor de verhuurder !

Details

Transfer

Price
€ 2.500 per month
Status
Verhuurd
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
2011-
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
316m²
Units from
316m²

Layout

Floors
2
Facilities
suspended_lights, openable_windows

Surroundings

Location
business, office park
Parking uncovered
4 Parking spots

Location

[ { "address": "Rotterdamseweg 386", "zipCode": "2629 HG", "city": "Delft", "lat": 51.9887804, "lng": 4.3745747, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.