Rotterdamseweg 410 A en B

2629 HH, Delft (situated in the Bedrijventerrein Rotterdamseweg-Zuid Neighbourhood)


Description

Te huur bedrijfshal groot ca. 1100m2 (BVO) ook te huur in delen vanaf 550m2, goed bereikbaar en gelegen aan de Rotterdamseweg. Aan de voorzijde van het pand zijn er ca 10 parkeerplaatsen.

Aan de achterzijde is een halfronde glaspui met uitzicht over het rijn-schiekanaal, er is ook een kleine strook tuin aan het water !.

De Technische Universiteit Delft ligt vlakbij het pand en direct aansluitend Technopolis, het Innovation Park alwaar reeds 3M en Exact en vele andere toonaangevende bedrijven gevestigd zijn.

Bereikbaarheid: De Rotterdamseweg is vanaf de A-13 en A4 (Amsterdam- Den Haag-Rotterdam) afslag Delft-Zuid (TU-Delft) goed te bereiken. Tevens via de N 470 is er een directe verbinding met de A4. In de omgeving van het object is een bushalte aanwezig. Er is eveneens een snelle verbinding met centraal station Delft en station Delft-Zuid bevind zich op loop/fietsafstand.

Alle oppervlaktes zijn gemeten als BVO. De vloerbelasting 2000 k/p/m2 (bron: verhuurder)

Parkeren: 10 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein.

Opleveringsniveau:
- hal verwarming d.m.v. gasheaters, kantoren via c.v.ketel met radiatoren;
- Schuifdeuren 4 x 4 meter (2 stuks);
- vrije hoogte van ca. 6 meter;
- vloerbelasting 4.000kg per m² ;
- maatvoering: 32,85 diep en 33,75 breed
- voorzien van 1 kleine kantoorruimte;
- eenvoudige pantry;
- aan doorgaand vaarwater;

Huurtermijn & Oplevering: In overleg

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijs dient vermeerderd te worden met BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst ROZ alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Wij raden u aan gebruik te maken van uw eigen NVM aanhuur makelaar, wij treden op voor de verhuurder !

Details

Transfer

Price
€ 68 per m2 per year
Status
Verhuurd
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Business space
Other allocation(s)
Production hall
Year of construction
1971-1980
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
1100m²
Units from
550m²
Free height
600cm

Layout

Facilities
rooflights, overhead doors, betonvloer, heater, toilet, pantry

Surroundings

Location
business

Location

[ { "address": "Rotterdamseweg 410", "zipCode": "2629 HH", "city": "Delft", "lat": 51.9835346, "lng": 4.3784462, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.