Schoolstraat 28

2611 HS, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Dag horeca zaak te huur, echt geen avond horeca toegestaan (ook niet als u ons er voor belt) !

In het mooiste gedeelte van het historische centrum van Delft ligt in de Schoolstraat, een belangrijke aanlooproute naar de binnenstad, dit uitstekend onderhouden Rijksmonument ‘t Koetshuys uit 1776. Momenteel in gebruik als horeca gelegenheid en voorheen ook als kantoor, bedrijfsruimte en winkelruimte in gebruik geweest. De huidige zaak het Labyrint is ter overname maar u kunt ook het pand als kantoor of winkel betrekken.

Winkels en horeca voorzieningen zijn op een steenworp afstand, musea en de Oude Kerk om de hoek. Binnen 50 meter is er ruime parkeergelegenheid. Aan het einde van de straat bevindt zich een halte voor tram en bus en reis je binnen 2 minuten (lopen 5 min.) naar het Centraal Station. Het pand bevindt zich 5 minuten rijden van de snelweg A-13 (afslag Delft Noord).

Begane Grond 100 m2
Deze prachtige ruimte is geschikt voor winkel-, kantoor- of bedrijfsruimte. Een combinatie met of daghoreca is mogelijk. De ruimte is voorzien van een fraaie inrichting en uitrusting met o.a. 80 stoelen, 10 barkrukken en een gevelterras is mogelijk.

Indeling: entree, grote ruimte 85 m2 (evt. in tweeën te splitsen), keuken/opslag 10 m2, twee toiletten met aparte wasbak-ruimtes 3,5 m2.


Casco aanwezig
toonbank/bar, toonbankkast/barkast + verlichting, HR warmwater/cv installatie, ventilatiesysteem publieksruimte, ventilatiesysteem keuken, ventilatiesysteem toiletten, nood(uitgang)-verlichting, verlichting (dimbaar) + lichtpaneel, krachtstroom 50A en veiligheidssloten.

Overige voorzieningen
Volledig uitgeruste keuken met professionele keukenapparatuur (zie inventarislijsten) met o.a.;
spoelbakken, vaatwasser, actieve vetafscheider, twee koelkasten, een vriezer, saladière (drie koelingen + gekoeld werkblad), gasfornuis/oven, dubbele contactgrill, dubbele frituur, magnetron, snijmachine, bain marie, vacuümmachine, compleet keukengerei (zie inventarislijsten), bordenwarmer en voor 50 couverts complete sets servies, bestek en glazen.


Info verhuur:

De huurprijs van de begane grond is 1950,- excl. btw.
Huur betalingsperiode is per maand.
Waarborgsom is 3 maanden + btw.
Contract voorkeur 5 jaar.
Overname, goodwill en inventaris is 9.500,- vrij van btw.
openingstijden dag horeca die gelden voor heel de week ma t/m zo open tot 19:00 (met uitloop tot 20:00 voor afsluiten en schoonmaak).
(incidenteel) 's avonds borrels en private-dining niet mogelijk.

Vandaar alleen daghoreca met aangegeven openingstijden. Dit ivm boven gelegen woningen !

Schoolstraat 28 Delft - gas water, licht en gebruikersbelasting.
Energiegebruik: elektra rond de 320,- en gas rond de 85,- per maand.
Onroerendezaakbelastingen gebruiker 01-01-2016 t/m 31-12-2016 Schoolstraat 28 Delft (niet-woning) € 306,54

Spoorzone
De west kant van het centrum in Delft, momenteel de spoorzone genoemd, wordt nu naar een ontwerp van internationaal gerenommeerd Spaans architect en stedenbouwkundige Joan Busquets heringericht. De inrichting van de Spoorsingel en Phoenixstraat krijgt de uitstraling van de binnenstad.
Het wordt een boulevard die aantrekkelijk is voor voetgangers en bewoners met veel bomen. Aan het eind van de Schoolstraat, de straat waarin Rijksmonument ‘t Koetshuys is gevestigd, komt aan de Spoorsingel en Phoenixstraat weer een gracht van 1,5 km. Over het water komen drie bruggen. Een van die bruggen komt recht tegenover de Schoolstraat. Aan de overkant van die brug komt een parkeergarage met 650 parkeerplekken.

Details

Transfer

Price
€ 1.950 per month
Status
Verhuurd
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Hospitality
Other allocation(s)
Hospitality shell, Bar/restaurant, Restaurant, Day hospitality, Additional hospitality
Year of construction
1776
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
100m²
Sell surface
100m²

Surroundings

Location
mall, residential area

Location

[ { "address": "Schoolstraat 28", "zipCode": "2611 HS", "city": "Delft", "lat": 52.0126705, "lng": 4.3543938, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.