Spoorsingel 15

2613 BD, Delft (situated in the Hof van Delft Neighbourhood)


Description

Representatieve kantoorruimte in een inspirerend en sfeervol klassiek herenhuis uit circa 1900 voorzien van talloze originele details.

De begane grond heeft een royale entree met schitterende glas-in-lood tochtdeuren en marmeren vloer. In de gang is zich een ruimte trapkast, toilet en keuken (10 m2). In de keuken bevindt zich de cv ketel.

De kantoorruimte is voorzien van fraaie stucplafonds, 2 marmeren schouwen, een werkende openhaard en een schitterende parketvloer. Zowel voor als achter hangen kamerhoge witte gordijnen. Het oppervlak is circa 44 m2. De ruimte is voorzien van prachtige glas-in-lood terrasdeuren die toegang geven tot een sfeervolle binnentuin. Deze tuin met vuilniscontainerberging.

De ramen zijn zowel aan de voor- als achterzijde voorzien van voorzetramen. Het totaal netto oppervlak van de begane grond bedraagt 68,5 m2.

De eerste en tweede etage wordt momenteel als zelfstandige woonruimte verhuurd. Entree gemeenschappelijk.

De ligging van dit pand is zeer centraal. Uitstekend bereikbaar per trein, tram en bus. Parkeren in directe omgeving middels vergunning en bezoekersvergunning. Spoorsingelgarage beschikbaar vanaf 2018 of nu in de nabijgelegen Phoenixgarage.

Het pand is uitstekend geschikt als kantoor- of praktijkpand, detailhandel is op deze locatie niet toegestaan.

Beschikbaarheid, voorzieningen, voorwaarden, oplevering en afwerking in overleg.


HUURPRIJS

€ 1050,= + € 125,= energiekosten per maand excl. BTW

HUURTERMIJN

Voorkeur 5 jaar (andere termijnen mogelijk maar in overleg)

OPLEVERING
in overleg

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand, per automatische incasso.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Details

Transfer

Price
€ 1.050 per month
Service costs
€ 135
Status
Verhuurd
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
1900
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
68m²

Layout

Floors
1
Facilities
openable_windows

Surroundings

Location
city center, residential area

Location

[ { "address": "Spoorsingel 15", "zipCode": "2613 BD", "city": "Delft", "lat": 52.0099357, "lng": 4.3545496, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.