Spoorsingel 23 .

2613 BE, Delft (situated in the Olofsbuurt Neighbourhood)


Description

Te huur showroom/bedrijfsruimte/groothandel en wellicht kantoorruimte van ca. 500m2 aan de Spoorsingel 23 te Delft.

Dit pand heeft aan de achterzijde een industriële aanbouw van ca. 300m2 met stalenskelet en balken en lichtstraat over de gehele diepte van het pand met aan de achterzijde grote deuren naar een plaats/tuin van ca. 70m2 (er is geen achterom)

Gelegen aan de Spoorsingel en aldus in de spoorzone. Er wordt hard gewerkt aan de 2e spoortunnelbuis recht voor de deur. Deze werkzaamheden zullen nog voortduren tot 2018 waarna het pand aan 1 van de mooiste lanen van Delft is gelegen.

Het gebied wordt niet bebouwd maar voorzien van een hoofdstraat, ventweg, gracht en toegang tot een ruime ondergrondse parkeergarage waarvan de toegang op ca. 50m ligt. Nog even geduld en dan is dit de plek om u te vestigen. Nu heeft u de kans in te stappen en dit bijzonder pand te gaan betrekken.

Wij hebben in de ze presentatie een aantal foto's van de toekomst situatie toegevoegd.

Tekst site spoorzone.nl en voor views ga naar http://www.spoorzonedelft.nl/webplayer/tour.html

Er is sprake van een ingroeihuur zodat u met de kwaliteit van het gebied mee kan groeien.

Huur jaar 1 2750,= per maand

Huur jaar 2 3250,= per maand

Huur jaar 3 3750,= per maand

Huur jaar 4 4100,= per maand


Oppervlakte:
62m2 Inpandige inrit met grote deuren naar de straat
110m2 Showroom incl. kantoor
305m2 Werkplaats/bedrijfshal
30m2 opslag
70m2 plaats/tuin

Totaal: ca. 577 m²

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat en voorzien van.

- pantry;
- toilet met wastafel;
- alarmsysteem;
- verlichting;
- eigen aansluiting voor gas, water en elektriciteit;
- perslucht installatie
- hefbrug
- 2 heaters in de bedrijfshal en radiatoren in de kantoor/showroom ruimtes via combiketel
- centrale goot m,et olieafscheider

Parkeren
Voor het gehuurde is er ruimte voor het plaatsen van vier auto's. In de nabije omgeving is er ook voldoende parkeergelegenheid.

Oplevering
3 maanden na akkoord of later alles in goed overleg

Huurperiode
Huurtermijnen zijn bespreekbaar in overleg met eigenaar / verhuurder

Huurprijs dient vermeerderd te worden met BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst ROZ, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens gepubliceerd door het CBS.

Zekerheidsstelling bij huur:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting en de over het totaal verschuldigde BTW.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.


Wij raden u aan gebruik te maken van uw eigen NVM makelaar, wij treden op en worden betaald voor de verhuurder !

Details

Transfer

Price
€ 450.000 k.k. — € 2.750 per month
Status
Verkocht
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Shop
Year of construction
1906-1930
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
500m²
Units from
500m²
Sell surface
500m²

Layout

Floors
1

Surroundings

Location
city center, mall, residential area
Social class
C2

Location

[ { "address": "Spoorsingel 23", "zipCode": "2613 BE", "city": "Delft", "lat": 52.0103188, "lng": 4.3541621, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.