Spoorsingel 58

2613 BA, Delft (situated in the Hof van Delft Neighbourhood)


Description

Representatieve winkel/kantoorruimte van 40m2 in een in een klassiek herenhuis aan de Spoorsingel. Voorzien van 2 grote kastenwanden, verlichtings-armaturen, airconditioning, een gezamenlijk toilet en eventueel een per dagdeel te huren spreekkamer.

De ligging van dit pand is zeer centraal. Uitstekend bereikbaar per trein, tram en bus. Parkeren kan voor de deur d.m.v. vergunningkaart en/of bezoekerspas, of in de nabijgelegen Phoenixgarage.

Het pand is uitstekend geschikt als kantoor, praktijk en/of detailhandel.

Wordt nog voorzien van kitchenette en binnenruimte mag in een andere kleur worden geschilderd. Er is gedeeld gebruik van de toilet.

Het onderhoud/vervanging van de airconditioning is voor rekening van de huurder.

HUURPRIJS

€ 750,= + € 125,= energiekosten en internet per maand excl. BTW

De huur wordt 4 jaar lang ieder jaar met 50,= verhoogd tot maximaal 950,= excl. BTW per maand

HUURTERMIJN
termijnen in overleg maar minimaal 1 jaar

OPLEVERING
in overleg kan per direct

Waarborgsom
3 maandelijkse huur verplichtingen

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand

Indexering
Jaarlijkse indexering, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Details

Transfer

Price
€ 750 per month
Service costs
€ 125
Status
Verhuurd
Acceptance
directly

Build

Main allocation
Shop
Year of construction
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
40m²
Units from
40m²
Sell surface
40m²

Layout

Floors
1

Surroundings

Location
city center, residential area
Social class
C2

Location

[ { "address": "Spoorsingel 58", "zipCode": "2613 BA", "city": "Delft", "lat": 52.0119527, "lng": 4.3524769, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.