Surinamestraat 4

2612 EA, Delft (situated in the Indische buurt Neighbourhood)


Description

535m2 (alleen als geheel te huur) eenvoudige kantoorruimte gelegen op de begane grond op 100m van de Delftse binnenstad net over de trambrug en nagenoeg aan het Rijnschiekanaal.

Surinamestraat 4 op de hoek met de Curacaostraat op een zichtlocatie.

Een ideale locatie als u voor een redelijke bedrag goed bereikbaar, met veel parkeerruimte op een steenworp van de binnenstad wilt zitten. Momenteel is het pand in vele kamers ingedeeld maar ook een herindeling of renovatie is bespreekbaar.

HUURPRIJS
In de huidige staat: € 78,= p/m2/jr ex btw

Indien u aanpassingen wenst is de huurprijs nader te bepalen.

BESTEMMING
Kantoor, maatschappelijke doeleinden en atelier etc..

HUURTERMIJN
In overleg

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat

OPLEVERING
per direct

BEREIKBAARHEID
Het object op 100m van de binnenstad en ligt op 100m van een tramhalte van lijn 1 naar centraal station Delft of Den Haag centrum. Het OV knooppunt "Delft centraal" ligt op ca. 1,5 km. Het object is tevens goed bereikbaar met de auto.

SERVICEKOSTEN
in overleg, er is een eigen meterkast, u kunt dus uw eigen energieaansluiting aanvragen.

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand, per automatische incasso.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
3 maanden

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 78 per m2 per year
Status
Verhuurd
Acceptance
directly

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
1975
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
535m²
Units from
535m²

Layout

Floors
1
Facilities
openable_windows

Surroundings

Location
overig

Location

[ { "address": "Surinamestraat 4", "zipCode": "2612 EA", "city": "Delft", "lat": 52.0202529, "lng": 4.3515646, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.