Ternatestraat 111 113

2612 BA, Delft (situated in the Indische buurt Neighbourhood)


Description

Perfecte winkelruimte voor een lokale ondernemer of franchisenemer. Met circa 220 m² vvo zeer geschikt voor een buurtsupermarkt of een wijkgerichte winkelfunctie. Gelegen in de wijk Vrijenban op korte afstand van de binnenstad.

Woonbron, de naastgelegen bloemenwinkel en bakker alsmede de buurtbewoners zoeken naar een publiekstrekker en zouden hier graag een kleine buurtsupermarkt terug zien. Ieder ander mooi initiatief is ook welkom. De locatie betreft 2 samengevoegde winkelruimtes, waardoor er een frontbreedte gerealiseerd is van ruim 15 meter.

Het bestemmingsplan van de gemeente Delft geeft aan dat de bestemming van dit pand is: gemengde doeleinden, artikel 6.

Staat van oplevering:
De ruimte is enigszins verouderd en zal casco, leeg en ontruimd worden opgeleverd. Verhuurder is bereid een eenmalige investering te doen ter modernisering, dit in overleg met huurder.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2000,- per maand exclusief BTW en servicekosten. De huurtermijn is 2 jaar met 3 optiejaren. Waarna vermeerderd met 5 jaar. Hierna jaarlijks verlengd. Oplevering binnen 1 maand.

Service kosten:
- Ontstoppingsverzekering : € 10,00 per maand
- Glasverzekering : € 20,00 per maand.
- Administratiekosten eenmalig : € 95,00

Waarborgsom: Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Bereikbaarheid
Het winkelpand is goed bereikbaar met de auto. Parkeren kan gratis in de openbare ruimte.

Overig
Huurindexering: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.
Omzetbelasting: Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan doorBjörnd Makelaardij. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Details

Transfer

Price
€ 2.000 per month
Service costs
€ 30
Status
Verhuurd

Build

Main allocation
Shop
Year of construction
1931-1944
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
220m²
Units from
120m²
Sell surface
200m²

Layout

Floors
1

Surroundings

Location
mall, residential area
Social class
C2

Location

[ { "address": "Ternatestraat 111", "zipCode": "2612 BA", "city": "Delft", "lat": 52.0234874, "lng": 4.3551989, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.