Van Bleyswijckstraat 91

2613 RR, Delft (situated in the Westerkwartier Neighbourhood)


Description

In opdracht van de gemeente Delft bieden wij diverse ruimtes aan in het maatschappelijke centrum gelegen naast de politie en de brandweer. Dit pand beidt ruimte aan diverse maatschappelijke organisaties en wij zoeken dan ook kandidaten die passen binnen de functie van dit gebouw.

De locatie is tegenover het nieuwe busstation en achter het oude NS station en dus prima te bereiken voor bezoekers. De entree van het gebouw is ruim opgezet met lees tafels, internet computers en een bemande balie waar mensen ontvangen worden.

Er zijn diverse ruimtes beschikbaar voor verhuur waarbij er per kamer kan worden gehuurd, dus vanaf ca. 16 m2 is huren mogelijk.

Tevens is er de mogelijkheid een grote vergaderruimte te huren op de 2e etage en is het pand voorzien van een lift.

Huur van de ruimte is berekenen als de m2 van de kamers met een toeslag van 26,24% voor de algemene ruimtes.

Toegankelijkheid gebouw 8:00 tot 22.30, buiten deze tijden mogelijk alleen wel van te voren af te spreken.

HUURPRIJS : € 133,60 per/m2 jaar ex BTW
SERVICEKOSTEN : € 35,= per/m2 jaar ex BTW
BALIKOSTEN : € 2,= per/m2 jaar ex BTW (IN 2016 NIET GEFACTUREERD !)

• Gas-, electra-, waterverbruik:
• Onderhoud van de W en E installaties;
• Onderhoud brandmeldinstallatie
• Onderhoud zonwering
• Dakwacht onderhoud dak
• Onderhoud liftinstallatie
• Onderhoud automatische deuren
• Schoonmaak algemene ruimte
• Bemanning receptie
• Glazenwasser
• Werkzaamheden en/of diensten, die redelijkerwijs geacht moeten worden in het belang van de huurders te zijn aangegaan;
• deze leveringen en diensten eventueel verschuldigde belasting, voor zover niet terugvorderbaar door verhuurder;

BESTEMMING : Maatschappelijke doeleinden

HUURTERMIJN : In overleg

OPLEVERING : direct

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in de binnenstad en ligt op loopafstand van het Station Delft Centraal. Het OV knooppunt "Delft centraal" ligt op ca. 700 meter. Tramlijn 1 is op ca. 500 meter afstand gelegen.

Parkeren gebied C - bewoners

Onder het spoorviaduct horen de plaatsen aan de zijde van de Spoorsingel bij gebied C. Aan de zijde van de Phoenixstraat horen de plaatsen bij gebied B. De komende jaren wordt er gewerkt aan de spoortunnel. De parkeersituatie kan dan tijdelijk anders zijn.

In gebied C gelden de volgende bloktijden

• maandag t/m vrijdag van 16.00 tot 22.00 uur
• zaterdag van 12.00 tot 22.00 uur Op officiële feestdagen geldt vrij parkeren

Op de Spoorsingel gelden andere bloktijden: maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur
Voor gebied C kunt u een parkeervergunning of bezoekerskaart aanschaffen. Het vergunningjaar in gebied C loopt van 1 oktober t/m 30 september.

• 1e bewonersvergunning: € 58,80 (per maand € 4,90)
• 2e bewonersvergunning: € 117,60 (per maand € 9,80)
• bezoekerskaart bewoner: € 25,05 (niet per maand mogelijk)

HUURBETALINGSPERIODE : Per maand

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE : 3 maanden + BTW

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, per 1-1, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens CBS

Details

Transfer

Price
€ 133 per m2 per year
Service costs
€ 35
Status
Verhuurd
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
1960-1970
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
500m²
Units from
16m²

Layout

Floors
3
Facilities
openable_windows

Surroundings

Location
city center, residential area

Location

[ { "address": "Van Bleyswijckstraat 91", "zipCode": "2613 RR", "city": "Delft", "lat": 52.0036426, "lng": 4.354447, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.