Verwersdijk 124

2611 NL, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

RESTAURANT WUBBEN BY LOLA AAN DE VERWERSDIJK 124 TE DELFT TER OVERNAME

Prachtig eetcafé/restaurant aan de gracht met terrasboot, in het historisch centrum van Delft. Het bedrijf bevindt zich in een rustig gedeelte van de binnenstad te midden een viertal succesvolle restaurants (buren: de Verbeelding, de Pelicaan en een BBQ restaurant) en ligt vlak bij de grote markt.

Het gehele pand is ca. 6 jaar geleden geheel verbouwd en ingericht en kosten nog moeite zijn gespaard een fantastisch geoutilleerde zaak neer te zetten.

Het bedrijf meet c.a. 150 m2 en telt ca. 60 zitplaatsen, 6 plekken op terrasje voor de deur en ca. 48 terras(boot) plekken.

De sfeer is gemoedelijk en sfeervol, de inrichting is goed en compleet en het aanwezige inventaris is van hoge kwaliteit. Er is een gedeelde vetput met het naast gelegen restaurant evenals een vergunning voor het gebruik van een parkeerplaats (in gebruik voor toegang tot de terrasboten)

Vraagprijs goodwill & inventaris 59.000,= euro vrij van btw

Inventaris:
Het restaurant heeft een zeer complete professionele inventaris.
Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud.
Recentelijk is er door de eigenaresse voor ca. € 35.000,-- exclusief BTW geïnvesteerd in inventaris, apparatuur e.d.
Er is geen lease apparatuur in het restaurant aanwezig.

Verplichtingen:
Het restaurant wordt verkocht vrij van personele verplichtingen.
Er is (thans) een bierafname verplichting met Warsteiner brouwerij tot november 2019, indien gewenst is deze verplichting met Warsteiner tussentijds te beëindigen.

Omzet:
Gezien de jonge exploitatie (sinds november 2014) zit de omzet nog in de opbouw fase, in deze korte periode heeft het restaurant een zeer gezonde omzet groei laten zien. Extra omzet potentieel, indien een ondernemer ook tijdens de lunchuren open gaat, zeker in de zomerperiode met de terrasboot.

Bijzonderheden:
Klimaat beheersysteem, airco + hete lucht blower.
Voor een exploitatie met verkoop van alcohol is het diploma Sociale Hygiëne vereist.

Vergunningen: alle benodigde horecavergunningen volgens de eisen van de gemeente Delft aanwezig.

huidige exploitant: Wubben by Lola

http://www.bylola.nl

https://indebuurt.nl/delft/eten-drinken/restaurantreview-wubben-by-lola~1353/

Gegevens huurovereenkomst

Huur: € 30.000 excl. BTW per jaar, De waarborgsom voor de huur bedraagt € 7.500,--

Jaarlijkse huurovereenkomst tot september 2017 met een opzegtermijn van 6 maanden.

De gemeente Delft heeft een terrasvergunning voor de terrasboot toegewezen voor tien jaar, waarvan er nog ca. 7 te gaan zijn.

Reden verkoop:

Exploitant doet exploitatie alleen terwijl dit eigenlijk veel geschikter zou zijn om te runnen met een stel bij voorkeur met een kok in de gelederen.

Details

Transfer

Price
€ 2.500 per month
Status
Verhuurd
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Hospitality
Year of construction
-1906

Surfaces

Total surface
150m²
Sell surface
130m²

Surroundings

Location
city center, residential area

Location

[ { "address": "Verwersdijk 124", "zipCode": "2611 NL", "city": "Delft", "lat": 52.0151711, "lng": 4.3570512, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.