Kleijweg 8 2635 BR

2635 BR, Den Hoorn (situated in the Vrij Harnasch (industrieterrein) Neighbourhood)


Description

NIEUWBOUW BEDRIJFSUNIT - HARNASCHDREEF TE DEN HOORN - adres wordt: Kleijweg 8 in Den Hoorn

Deze multifunctionele bedrijfsunit ligt op een op toplocatie (vlak naast de A4) en is onder meer te gebruiken als werkplaats, opslag, kantoor of bedrijfsruimte en combinaties daarvan.

Vloeroppervlakte: 112 m² bruto vloeroppervlak (55 m² begane grond en 57 m² verdieping)

Parkeervoorziening: Twee eigen parkeerplaatsen.

Opleveringsniveau: Voorzien van o.a.:
- Elektrische overheaddeur (3,8 m hoog) en aparte loopdeur.
- Keukenblok bovenverdieping met close-in-boiler
- Begane grond voorzien van LED-verlichting en verwarming via infrarood verwarmingsplaten;
- 1e etage voorzien van systeemplafond met LED-verlichting en verwarming via infrarood verwarmingsplaten;
- Gevlinderde betonvloer 1.500 kg/m² (begane grond);
- Gevlinderde betonvloer 500 kg/m2 (verdieping)
- Isolerende beglazing;
- Hardhouten kozijnen;
- Geïsoleerd dak en gevel;
- Toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje op begane grond;
- Meterkast met standaardvermogen;
- Uitstortgootsteen;
- Buitenlamp met sensor;
- Verlichting d.m.v. LED -verlichting

Aanvaarding: 1-3-2018

Nuts-aansluitingen aanwezig, echter geen contract met nutsbedrijf.
Er is geen CV-installatie. Deze is door huurder wel te realiseren.
Verwarming geschiedt derhalve middels infrarood verwarmingsplaten.

Locatie/ Bereikbaarheid:
Bedrijventerrein Harnaschpolder ligt in Den Hoorn (gemeente Midden- Delfland) met aan 2 kanten ontsluiting op de A4, op de grens van kennisstad Delft en het Westland. Via het nabijgelegen Prins Clausplein (A4- A12) bent u ook vanuit centrum Den Haag, Rotterdam en vanuit Zoetermeer en Utrecht prima bereikbaar.

Vraagprijs:
€ 925,- per maand, exclusief B.T.W. maar incl. servicekosten VVE (onderhoud van pand en terrein etc)

Water en elektra vraagt u zelf aan.
(unit heeft geen CV-installatie en derhalve ook geen gas aansluiting. Deze is door huurder wel te realiseren.)

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt, in principe, aangegaan voor minimaal 2 jaar, korte termijnen eventueel mogelijk tegen toeslag op de huur.

Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden huur + omzetbelasting.

B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud:
Elke (afspraak) transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Björnd Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 925 per month
Status
Verhuurd
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Business space
Other allocation(s)
Production hall
Year of construction
2017
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
112m²
Units from
112m²
Free height
300cm

Layout

Facilities
overhead doors, betonvloer, toilet, pantry

Surroundings

Location
business

Location

[ { "address": "Kleijweg 8", "zipCode": "2635 BR", "city": "Den Hoorn", "lat": 52.0043047, "lng": 4.316272, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.