Vrij-Harnasch 76

2635 BZ, Den Hoorn (situated in the Vrij Harnasch (industrieterrein) Neighbourhood)


Description

STRAKKE MODERNE BEDRIJFSRUIMTE TOTAAL270m2 EN 4 EIGEN PARKEERPLAATSEN VOOR DE DEUR.

Prachtig afgewerkt en werkelijk zo te betrekken bedrijfshal van 90m2 op volledige hoogte met overheaddeur met toegang tot 2 magazijnen. Entree, hal, toilet, urinoir, en een mooie keuken. Op 1e etage: kantoorruimte en magazijn/kantoor/opslag.

- Voorzien van alarminstallatie.
- Verwarming hal via heater
- Hal met schrobput
- kantoor 1e etage met airconditioning

PARKEREN
Aan de voorzijde van de bedrijfsruimte zijn er 4 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Huurprijs: 2150,= per maand ex btw

Vraagprijs 280.000,= k.k. excl. btw

HUURPERIODE
Huurtermijnen zijn bespreekbaar in goed overleg.

Kan per direct opgeleverd worden.

ENERGIE
Huurder is zelf verantwoordelijk voor de aansluitingen en leveringen van de nutsbedrijven.

BETALING
De huurprijs inclusief de BTW dienen bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan

BEREIKBAARHEID
Vrij Harnasch is gelegen in de Harnaschpolder net buiten Den Haag en Delft en is via de A-4 (Den Haag-Rotterdam) goed te bereiken.

BTW:
Huurprijs dient vermeerderd te worden met BTW.

HUUROVEREENKOMST
Standaard huurovereenkomst ROZ, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, gepubliceerd door het CBS.

WAARBORGSOM OF BANKGARANTIE
Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen, ter grootte van een
kwartaalverplichting, te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting


Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Details

Transfer

Price
€ 280.000 k.k. — € 2.150 per month
Status
Verhuurd
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Business space
Other allocation(s)
Production hall
Year of construction
2001-
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
270m²
Units from
270m²
Free width
5cm

Surroundings

Location
business

Location

[ { "address": "Vrij-Harnasch 76", "zipCode": "2635 BZ", "city": "Den Hoorn", "lat": 52.0094377, "lng": 4.3169497, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.