Aart van der Leeuwlaan 1034

2624 MA, Delft (situated in the Voorhof Neighbourhood)


Description

Waan je zo vrij als een ..... zowel aan de buiten- als binnenzijde ! De woning beschikt over een drietal kamers welke geheel naar eigen wens en smaak zijn in te delen. Plaats de keuken aan de achterzijde en creëer een keuken welke in open verbinding staat met de woonkamer. Een andere optie is het opsplitsen van de ruimte aan de voorzijde in een slaapkamer en een aparte keuken. De woning is luxueus afgewerkt met parketvloeren, de muren zijn behangen met textielbehang, airconditioning aanwezig een een zeer mooie inloopkast. De luxe badkamer met apart toilet en een zonnig balkon maakt dit appartement af.

Dit appartementencomplex is centraal gelegen in de groene wijk 'Voorhof'. Zo is winkelcentrum ‘In de Hoven’ op loopafstand en is het centrum van Delft binnen 10 minuten fietsen te bereiken. Tevens is er een goede verbinding met het openbaar vervoer (tram, bus en trein) en de uitvalswegen richting Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Indeling:
Afgesloten entree, hal met brievenbussen, tweetal eigen (fietsen)bergingen, trappenhuis en lift naar de verdiepingen.

7de verdieping:
Entree in voormalig inloopkast. Hal met meterkast (7 groepen) en doorloop naar de open 'slaapkamer' aan de voorzijde van de woning. In de originele plattegrond van de woning is deze ruimte opgesplitst in een afgesloten keuken en een slaapkamer. Let op: er is geen keuken aanwezig, deze dient de kopende partij zelf te plaatsen. Luxe badkamer met ligbad, wastafel en vloerverwarming. Apart modern toilet. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de woonkamer met een open verbinding naar een zijkamer. Via deze ruimte is er tevens toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar ca. 1972
- Gebruiksoppervlakte woonfunctie 89 m2, inhoud 286 m3.
- Actieve VVE met een maandelijkse VVE bijdrage van € 176,26 per maand, exclusief € 84,- voorschot stookkosten.
- Airconditioning aanwezig in de woonkamer, die zowel kan verwarmen als koelen.
- In het gehele appartement ligt een parketvloer.
- Het appartement is volledig voorzien van textielbehang.
- Gasleiding afgesloten.
- Er is geen keuken aanwezig.

Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw lokale NVM aankoop-makelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 199.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
89m²
Volume
286m³

Build

Apartment type
Walk-up flat, Apartment
Bottom floor
7
Build type
Existing
Build year
1972
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Layout

Rooms
3
Bedrooms
1
Number of floors
1
Facilities
Cable tv, Airconditioning, Elevator

Energy

Hot water
Central supply
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
In residental area, Clear view
Shed
Lock-up

Garage

Type
Public

Location

[ { "address": "Aart van der Leeuwlaan 1034", "zipCode": "2624 MA", "city": "Delft", "lat": 51.989664, "lng": 4.3522792, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.