Asvest ong

2611 PK, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

NOG 1 APPARTEMENT TE KOOP

Realisatie van 3 appartementen en garages aan de Asvest

Wonen aan de Asvest:
Aan de rand van het stadshart van Delft , aan de Asvest, wordt een 3 laags appartementencomplex gerealiseerd. De appartementen zijn centraal gelegen, vlakbij het winkelcentrum Zuidpoort, theater de Veste en op loopafstand van het nieuwe treinstation en dichtbij het openbaar vervoer netwerk van bussen en tram.

De Asvest zal op korte termijn een volledige gedaanteverwisseling ondergaan. Naast de bouw van dit appartementencomplex zullen op de naastgelegen open ‘vervallen‘ ruimten 2 woningbouw projecten worden gerealiseerd. De omgevingsvergunning zijn daarvan reeds ingediend.

Wonen aan de Asvest betekent, wonen in een hedendaags luxe outillage in de eeuwenoude binnenstad van Delft.

De architectuur:
Het appartementengebouw kenmerkt zich door haar open karakter. De begane grond die als stadsplint de Asvest accentueert en versterkt, de bovenbouw met de witte open moderne uitstraling, waar glas en wit gestucte wanden het beeld bepalen en een strakke trappenhuis bekleedt met horizontale zinken donkergrijze plankpanelen. Deze nieuwe uitstraling aan de stadsrand van Delft zal een aanvulling zijn en die zeker een extra dimensie geven aan de stad.

De appartementen:
Bij elk appartement bestaat de mogelijkheid om een garage op de begane grond te kopen, kosten hiervan zijn € 33.000,-. De basis plattegrond van ca 9,5x 8m heeft een vaste kern (badkamer) waaromheen de verblijfsruimten zijn gesitueerd. Aan de voorgevel een balkon over de volle lengte en aan de achtergevel een kleiner, op zon gelegen balkon .

- Appartement 1 op de 1e verdieping heeft op de begane grond een extra woonruimte. DIT APPARTEMENT IS REEDS VERKOCHT.
- Appartement 2 op de 2e verdieping heeft deze basis plattegrond. DIT APPARTEMENT IS REEDS VERKOCHT
- Appartement 3 op de 3e verdieping krijgt op het dak een dakterras van ca 30m2

Alle appartementen hebben aan de steeg een eigen fietsenberging. De bereikbaarheid van elk appartement is via lift of trappen.

Tegen meer- en minderprijs kunnen indelingswijzigingen en extra’s worden aangebracht. Zo kan door kleine ingrepen een extra slaapkamer worden gecreëerd, of als extra een vaste open haard worden aangebracht. In een vroeg stadium kunnen vele wensen aan worden voldaan.

Duurzaamheid:
Hedendaags bouwen met de eisen gesteld in het bouwbesluit betekent dat deze appartementen optimaal geïsoleerd worden , extra aandacht worden gesteld aan geluid en gebruik van duurzame materialen.

De appartementen zullen met een innovatieve verwarming worden ingericht. Een elektrisch gestuurde warmtebron die uit lucht warmte gegenereerd. Hiervoor zal een buitenunit , geplaatst op het dak van de bergingen en een binnenunit met boiler worden geïnstalleerd. Met dit systeem kan ook worden gekoeld. Alle ruimten hebben vloerverwarming.

Op het dak komen 15 PV - fotovoltaïsche zonnepanelen – die op het algemene stroomnet zal worden aangesloten.
Er zal geen gas worden aangelegd.

Aannemer:
De appartementen worden gebouwd door aannemer Weboma die aangesloten is bij Woningborg Garantie- en waarborgregeling. Deze garanties hebben tot doel de koper te beschermen tegen faillissementen van de ondernemers. Daarnaast biedt het de koper een vangnet voor wanneer de ondernemer, vanaf drie maanden na oplevering , eventueel geconstateerde onvolkomenheden niet kan of wil herstellen.

Realisatie:
De planning is om in maart met de bouw te starten en de oplevering eind 2017. Ongeveer 6 weken voor de oplevering wordt de toekomstige koper schriftelijk op de hoogte gesteld van de geprognosticeerde week van oplevering.

Details

Transaction

Price
€ 358.500 v.o.n.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
82m²
Volume
215m³

Build

Apartment type
Portico flat, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Development
Build year
2017
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Number of floors
1
Facilities
Elevator

Exterior areas

Garden
Terrace
Terrace
16m², 1000×158cm

Garage

Garage type
Parking spot

Location

[ { "address": "Asvest 0", "zipCode": "2611 PK", "city": "Delft", "lat": 52.0082922, "lng": 4.3623521, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.

Related houses