Balistraat 31

2612 EE, Delft (situated in the Indische buurt Neighbourhood)


Description

Op de 2e verdieping gelegen 3 (voorheen 4) kamer appartement met een drietal buitenruimtes en een eigen berging in de onderbouw. Dit ruime en vooral lichte appartement is voorzien van een nette maar eenvoudige keuken en badkamer. Het appartement is gelegen in de Indische buurt, wat bekend staat als plezierig wonen! Vlakbij het centrum, recreatiegebied 'De Delftse Hout', openbaar vervoer en buurtwinkels op loopafstand. Daarnaast is een goede verbinding met de uitvalswegen naar Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

3-room apartment with 3 outside areas, situated on the 2nd floor, with own storage on ground floor. This wide and light apartment has a seperate kitchen and is situated in "De Indische buurt", a cosey neighborhood is guaranteed! Public transportation and shops on walking distance.

Begane grond:
Afgesloten entree, toegang tot berging en zowel lift als trap naar de bovenliggende etages.

2e verdieping:
Entree van het appartement, hal met meterkast (4 groepen), berging/garderobekast en toilet met fonteintje. Lichte L-vormige woonkamer aan de voorzijde met toegang tot balkon. Dit balkon is gelegen op het Zuidoosten en heeft een fraai uitzicht over groen en beschikt over een elektrische zonwering over de volle breedte van de woonkamer. Badkamer welke is voorzien van een douche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting. Afgesloten keuken aan de achterzijde met boiler. Tweetal slaapkamers aan de achterzijde met beiden doorloop naar een eigen balkon.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1961.
- Woonoppervlakte gebruiksfunctie 73 m2, inhoud 234 m3.
- Actieve en gezonde vereniging van Eigenaren met een bijdrage van € 244,49 per maand, inclusief verwarming.
- Het aandeel in het reservefonds bedraagt voor dit appartement € 8.500,-
- Verwarming via blokverwarming en warmwatervoorziening via boiler (eigendom).
- Het appartementencomplex heeft bij de gevelrenovatie aluminium kozijnen gekregen die voorzien zijn van suskasten ten behoeve van de nachtventilatie, waardoor het omgevingsgeluid van o.a. het verkeer sterk is gereduceerd.

Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw lokale NVM aankoop-makelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 185.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
73m²
Volume
234m³

Build

Apartment type
Portico flat, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1961
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Number of floors
1
Facilities
Outside sun screen, Elevator

Energy

Energy label
G
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Electric boiler owned
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
In residental area, Clear view
Balcony
Yes
Shed
Lock-up

Garage

Type
Public

Location

[ { "address": "Balistraat 31", "zipCode": "2612 EE", "city": "Delft", "lat": 52.0213047, "lng": 4.353326, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.