Bosboom-Toussaintplein 65

2624 DG, Delft (situated in the Voorhof Neighbourhood)


Description

Op de 7e verdieping van dit appartementencomplex bieden wij dit voormalige studentenhuis te koop aan. De woning beschikt over een drietal slaapkamers, een gemeenschappelijke ruimte en een eenvoudig keuken en badkamer. Uniek is de ligging in op hoek, hierdoor kan er gebruikt gemaakt worden van het ruime balkon welke gelegen is op het Zuiden.

Het complex is gelegen in de wijk 'Voorhof' en heeft alle voorzieningen in de nabije omgeving. Op loopafstand treft u winkelcentrum 'In de Hoven' met al haar voorzieningen en openbaar vervoer. Zowel de TU als de historische Delftse binnenstad zijn binnen 10 fietsminuten te bereiken. Tot slot is er voldoende parkeergelegenheid op het 'eigen parkeerterrein' en is er een goede verbinding naar de diverse uitvalswegen richting Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Begane grond:
Gezamenlijke entree, hal, trappenhuis en liften. Toegang tot de privé (fietsen)berging.

7e verdieping:
Entree van het appartement, vestibule en centrale gang met meterkast (4 groepen) en toegang tot de keuken aan de voorzijde. Deze basic keuken is voorzien van losse apparatuur en een huurgeiser. Badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Apart toilet. Vanuit de gang is er toegang tot de gemeenschappelijk ruimte. Voorts zijn er een drietal ruime slaapkamers waarvan er één toegang biedt tot het balkon aan de achterzijde van de woning. Via het zeembalkon is er een doorloop naar het ruime balkon aan de zijkant van de woning.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1968
- Woonoppervlakte ?? m2, inhoud ?? m3
- Gelegen op eigen grond
- Actieve VVE, bijdrage € 169,- per maand exclusief voorschot stookkosten € 75,-
- Verwarming via blokverwarming, warm water middels huurgeiser met een huurprijs van € 20,- per maand
- Eigen fietsenberging in de onderbouw
- Appartement staat bij de gemeentelijk bekend als een verkamerde woning. De VvE heeft nooit toestemming gegeven tot kamerverhuur. Dat ouders voor hun kind een appartement kopen die daar gaat samenwonen met een
studiegenoot werd gedoogd en is ook niet direct in strijd met de akte van splitsing. Kamergewijs verhuren wel.
- PER DIRECT BESCHIKBAAR

Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw lokale NVM aankoop-makelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 140.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
67m²
Volume
250m³

Build

Apartment type
Apartment w/ access balcony, Apartment
Bottom floor
7
Build type
Existing
Build year
1968
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Number of floors
1
Facilities
Elevator

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Geyser rent
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
In residental area, Clear view
Balcony
Yes
Shed
Lock-up

Garage

Type
Public

Location

[ { "address": "Bosboom-Toussaintplein 65", "zipCode": "2624 DG", "city": "Delft", "lat": 51.9945095, "lng": 4.3574677, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.