Buitenwatersloot 159 B

2613 TD, Delft (situated in the Hof van Delft Neighbourhood)


Description

Bijzonder charmante en goed onderhouden 4 kamer benedenwoning met heerlijke zonnige tuin gelegen aan "de Tuin van Bakkeren", wat gezien kan worden als een enorme afgesloten binnentuin waar jong en oud heerlijk kan vertoeven en welke een onbezorgde speelplek voor kinderen is. Deze parterre is voorzien van diverse authentieke details zoals glas in lood ramen en deuren, granito vloeren en paneeldeuren. De woning ligt aan vaarwater, op loopafstand van het NS station en de bruisende binnenstad met een keur aan winkels, uitgaansgelegenheden, terrasjes, cultuur en theater.

Begane grond:
Entree, hal voorzien van fraaie granito vloer, berging en meterkast. kamer en suite; voorkamer met leuk uitzicht over het vaarwater, achterkamer met openslaande deuren naar de heerlijke zonnige tuin op het zuid oosten, voorzien van houten berging. Dichte keuken met toegang naar de tuin. Slaapkamer aan de achterzijde gelegen, moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning gelegen.

Bijzonderheden:
Eigen grond.
Netto Woonoppervlakte 77 m2 (NEN 2580).
Inhoud 300 m3.
Grenzend aan "de Tuin van Bakkeren”, wat gezien kan worden als een enorme afgesloten binnentuin waar jong en oud heerlijk kan vertoeven en welke een onbezorgde speelplek voor kinderen is.

Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw lokale NVM aankoop-makelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 285.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
77m²
Other surface
2m²
Volume
300m³

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
1936
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Number of floors
1

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near park, Near quiet road, In residental area, Near waterway
Garden
Backyard
Backyard
Southeast, 71m², 950×750cm
Shed
Free standing, wood

Location

[ { "address": "Buitenwatersloot 159", "zipCode": "2613 TD", "city": "Delft", "lat": 52.0072373, "lng": 4.3511317, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.

Related houses