Delfgauwseweg 196

2628 EX, Delft (situated in the Delfgauw Neighbourhood)


Description

Op een perceel van maar liefst 414 m2 eigen grond bieden wij deze sfeervolle jaren '20 twee-onder-een-kapwoning te koop aan. Deze verzorgde woning is gelegen aan de Delfgauwseweg, dit betekent het uitgestrekte natuurgebied de Delftse Hout in de spreekwoordelijke achtertuin, binnen enkele fietsminuten in het historische centrum van Delft en een goede bereikbaarheid naar de diverse uitvalswegen.

De woning is voorzien van een vrijstaande garage, heeft een woonkamer met serre welke uitzicht biedt over de ca. 42 meter diepe achtertuin en heeft een souterrain van 42 m2. Daarnaast zijn er op de slaapverdiepingen een drietal slaapkamers en een ruime overloop welke kan dienen als een werkplek. Een bijzonder woonhuis welke zeker het bezoeken waard is!

Indeling:
Parkeer de auto in de garage of op het voorgelegen terrein. Voortuin met entree van het woonhuis. Vestibule met doorloop naar de gang met trapopgang, deur met trap naar het souterrain en toilet. Lichte woonkamer met serre aan de achterzijde. Tot slot is er een afgesloten keuken met vaatwasser, oven en een 4 pits gaskookplaat met afzuigkap. De vestibule, gang en keuken zijn voorzien van de originele granito vloer. Via de woonkamer en keuken is er toegang tot de serre welke toegang biedt tot de achtertuin. De waanzinnige buitenruimte is voorzien van diverse terrassen en grenst aan de achterzijde aan een slootje. Waan je zo vrij als een vogel in deze ruime, groene buitenruimte.

-1 souterrain:
Via de trap in de gang is de voorzijde van het souterrain te bereiken en is voorzien van de meterkast. Buitenom is het achterste gedeelte te bereiken welke grotendeels is betegeld en voorzien van verwarming. De ruimte kan prima dienen als opslag en/of wijnkelder. Daarnaast is er een wasmachineaansluiting in deze ruimte.

1e verdieping:
Ruime overloop met aan de achterzijde de trapopgang naar de tweede etage. Slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel. Tweede, eveneens ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Deze etage is volledig voorzien van sfeervolle witte houten vloerdelen. Badkamer met douche, wastafel en toilet.

2e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot slaapkamer welke is voorzien van een dakkapel en twee dakvensters.

Bijzonderheden:
- Perceeloppervlakte 414 m2 eigen grond.
- Gebruiksoppervlakte woonfunctie 98 m2, inhoud 455 m3 conform de NEN 2580. Let op: dit is exclusief het souterrain van ruime 42 m2!
- Vrijstaande garage voorzien van een elektrische deur welke op afstand bediend kan worden.
- Bijna volledig voorzien van dubbele beglazing. Alleen de serre en het zijraam in het trappenhuis zijn nog enkel.
- Gas, elektra en waterleidingen vernieuwd in 2008.
- Verwarming en warm water middels Itho CV combiketel uit 2009.
- Dakkapel 2e etage vernieuwd in 2015.
- Trap naar 2e etage vernieuwd in 2015.
- Het voordeel van de overdrachtsbelasting komt ten gunste van de verkopende partij.
- Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van casu quo gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen casu quo gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopprijs hiermee rekening is gehouden. Om dit risico te beperken heeft verkoper koper in de gelegenheid gesteld een bouwkundige inspectie uit te doen voeren en een bouwtechnische keuring overlegd.
- Partijen verklaren ermee bekend te zijn dat het ten tijde van de bouw casu quo renovatie van het verkochte normale praktijk was asbest(cement) houdende materialen in de bouw (o.a. in rook)kanalen, dakbeschot, gevelpanelen en nabij verwarmings- en warmwatertoestellen) te verwerken. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van die materialen in het verkochte. Het is verkoper niet bekend dat in het verkochte meer asbest(cement) houdende materialen zijn verwerkt dan algemeen gebruikelijk was ten tijde van de bouw casu quo renovatie van het verkochte.

Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw lokale NVM aankoop-makelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 325.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
98m²
Plot surface
414m²
Other surface
43m²
Volume
455m³

Build

House type
Single family, Two under one roof house
Build type
Existing
Build year
1906-1930
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Number of floors
4

Energy

Isolation
Roof insulation, Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Itho (2009, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near park, In residental area, Clear view
Garden
Backyard, Frontyard
Backyard
Northeast, 294m², 700×4200cm

Garage

Garage type
Free standing, stone

Location

[ { "address": "Delfgauwseweg 196", "zipCode": "2628 EX", "city": "Delft", "lat": 52.0073187, "lng": 4.385605, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.

Related houses