Ecodusweg 1

2614 WS, Delft (situated in the Ecoduswijk Neighbourhood)


Description

In het milieubewuste en energiezuinig gebouwde complex "Ecodus"gelegen sfeervol 2 kamer parterre appartement. Deze benedenwoning ligt in een eco-wijk en heeft de beschikking over een leuke gezamenlijke voortuin, welke praktisch voor privégebruik is en 3 gezamenlijke dakterrassen. In de buurt en op loopafstand bevinden zich diverse winkels en er is een goede verbinding met het openbaar vervoer en de uitvalswegen. De historische binnenstad ligt op slechts 10 minuten fietsafstand. Een ideale starterswoning!

Begane grond:
Gezamenlijke entree met bellentableau en brievenbussen. Afgesloten hal met trappenhuis en liftvoorziening.

Entree van het appartement met hal en toilet. Eenvoudige badkamer welke is voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Speelse woonkamer met eenvoudige open keuken voorzien van keukenblok en 4 pits elektrische kookplaat. Vanuit de woonkamer is, middels openslaande deuren, de knusse gezamenlijke tuin te bereiken.

Bijzonderheden:
Grond uitgegeven in erfpacht. Jaarlijkse canon bedraagt € 92,50 (deze is fiscaal aftrekbaar).
Gebruiksoppervlakte wonen 55 m2.
Bruto inhoud 172 m3.
Actieve VVE, bijdrage € 215,75 per maand, exclusief voorschot stookkosten en warm water van € 80,-
Gezamenlijke tuin en dakterrassen.
Gezamenlijke fietsenberging.

Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw lokale NVM aankoop-makelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 145.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
55m²
Volume
172m³

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1994
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Number of floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central supply
Heating
Block heating

Location

[ { "address": "Ecodusweg 1", "zipCode": "2614 WS", "city": "Delft", "lat": 52.0085528, "lng": 4.3394476, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.

Related houses