Eliza Dorusstraat 40

2613 EE, Delft (situated in the Hof van Delft Neighbourhood)


Description

In de populaire wijk 'Hof van Delft' gelegen goed onderhouden 3 kamer woning met plaatsje, schuur en heerlijk dakterras op het noord westen. Deze lichte woning is goed onderhouden en ideaal voor starters met diverse winkels in de directe omgeving en de bruisende binnenstad om de hoek. Daarnaast is het centraal station binnen 5 fietsminuten te bereiken en heeft de woning een prima verbinding met de diverse uitvalswegen.

Begane grond:
Entree van de woning met kleine hal, meterkast (2 groepen) en trapopgang naar de 1e verdieping. Entree in de woonkamer met ruimte voor de eettafel aan de voorzijde. Overdag is dit tevens een heerlijke, zonnige werkplek. Het zitgedeelte van de woonkamer is aan de achterzijde gelegen en biedt veel privacy! Daarnaast zijn er in de woonkamer diverse vaste kasten aanwezig welke veel bergruimte bieden. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken welke is voorzien van losse apparatuur. Achter de keuken bevindt zich de badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting. Tevens is er vanuit de keuken toegang tot de beschutte plaats 3.64 x 2.01met berging. De berging is voorzien van de opstelplaats van de Nefit VR CV combiketel 2004.

1e verdieping:
Overloop, hoofdslaapkamer aan de achterzijde met houten vloerdelen en toegang tot het zonnige dakterras 5.19 x 1.71. Slaapkamer voorzijde met laminaat vloer, praktische vaste kastenwand en toegang tot de bergvliering.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1891.
- Gelegen op eigen grond, perceeloppervlakte 48 m2.
- Netto woonoppervlakte 56 m2, bruto inhoud 223 m3 conform de NEN 2580.
- Volledig voorzien van dubbele beglazing.
- 5 zonnepanelen aanwezig welke ca. 700 á 800 KwH per jaar opleveren. Deze panelen zijn geplaatst in 2015.
- De houten vloerbalken zijn vernieuwd (en geïsoleerd) in 2008.
- Riolering vernieuwd in 2008. Deze riolering wordt gedeeld met de buren van nr. 42.
- Het zadeldak is van binnenuit geïsoleerd.

Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw lokale NVM aankoop-makelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 200.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
56m²
Plot surface
48m²
Other surface
4m²
Volume
223m³

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1891
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Number of floors
2
Facilities
Solar panel

Energy

Energy label
C
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Nefit VR (2004, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In residental area
Shed
Extension, wood

Garage

Type
Permit

Location

[ { "address": "Eliza Dorusstraat 40", "zipCode": "2613 EE", "city": "Delft", "lat": 52.0110136, "lng": 4.3503733, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.

Related houses