Gerbrandylaan 23

2625 LP, Delft (situated in the Buitenhof Neighbourhood)


Description

Lommerrijk in het groen gelegen vrijstaande woning met dubbele garage. Deze 6 kamer woning heeft een heerlijke tuin rondom en bevindt zich aan het rustige gedeelte van de Gerbrandylaan. De bouw is van solide kwaliteit, er dient echter wel gemoderniseerd te worden. De slaapkamer met badkamer en suite op de begane grond maken de woning levensloop bestendig.

Een ideale locatie voor gezinnen met opgroeiende kinderen welke niet in een 'standaard eengezinswoning' wensen te wonen maar wel een leuke locatie in een kindervriendelijke wijk zoeken. In de directe omgeving treft u een golfbaan, het zwembad, scholen, supermarkt en het recreatiegebied Midden Delfland aan. Tot slot is er een goede verbinding naar de diverse uitvalswegen waaronder de A4 en de A13.

Leuk detail: de huidige verkoopster is de tweede bewoner van deze woning. Zij heeft hier zelf de afgelopen 40 jaar met veel plezier gewoond. Dit bevestigt dat het een heerlijke plek is om te wonen!

Indeling:
Parkeer uw auto op de oprit of in de dubbele garage en loop via de voortuin naar de entree van de woning. Imposante hal met vide, meterkast (11 groepen), garderobe en toilet. De eetkeuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en biedt toegang tot de tuin. Tuingerichte woonkamer met ruimtelijk gevoel, sfeervolle open haard, uitzicht over- en toegang tot de tuin. Deze zonnige achtertuin is gelegen op het Westen wat betekent dat de zon ruimschoots aanwezig is.
Tevens is er op de begane grond de hoofdslaapkamer gelegen met badkamer en suite. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een ligbad.

-1 Souterrain:
Vanuit de centrale entree is er een trap naar het souterrain.

1e verdieping:
Overloop met slaapkamer aan de voorzijde met toegang tot een balkon en middels vlizotrap is de zolderruimte te bereiken. Slaapkamer aan de zijkant van de woning welke toegang biedt tot hetzelfde balkon als de voorslaapkamer. Derde, eveneens ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Badkamer met ligbad, wastafel en bidet. Apart toilet. Tot slot is er een was/stookruimte.

2e verdieping:
Middels vlizotrap is er toegang tot deze ruime zolderetage welke thans in gebruik is als berging.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1970
- Netto woonoppervlakte 182 m2, bruto inhoud 850 m3 conform de NEN2580
- Gelegen op 831 m2 eigen grond
- Verwarming en warm water middels Daalderop CV combiketel uit 2009
- Asbesthoudend materiaal gebruikt in de aftimmering van de wasruimte
- Woning dient gemoderniseerd te worden.
- Pand wordt verkocht met een oud-pand clausule
- Bouwkundig rapport aanwezig.

Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw lokale NVM aankoop-makelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 849.000 k.k.
Status
Sold under reservation
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
182m²
Plot surface
831m²
Other surface
51m²
Volume
850m³

Build

House type
Villa, Detached house
Build type
Existing
Build year
1970
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Fair

Layout

Rooms
6
Bedrooms
4
Number of floors
2

Energy

Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In residental area
Balcony
Yes
Garden
Garden all round

Garage

Garage type
Free standing, stone

Location

[ { "address": "Gerbrandylaan 23", "zipCode": "2625 LP", "city": "Delft", "lat": 51.9865302, "lng": 4.3347472, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.