Haantje 11

2288 CV, Rijswijk (situated in the Haantje Neighbourhood)


Description

Volledig gerenoveerd rijksmonumentaal landgoed met in totaal 5 vrijstaande gebouwen in de randstad op korte afstand van Den Haag, Delft, Rijswijk en Rotterdam. Totale vloeroppervlakte 1328m2 en gelegen op 3805m2 eigen grond.

Er zijn vijf gebouwen met karakter:

- T-Boerderij "Breedam" is een rijksmonument uit 1863 en is recentelijk onder architectuur volledig gerestaureerd. Deze luxe woonboerderij bestaat uit eventueel 2 separaat te gebruiken delen: kantoor/woning + separate woning met eigen ingang.
- Vrijstaande bungalow achter op het perceel
- Vrijstaande kantoorruimte welke ook te gebruiken is als woning
- Vrijstaand pand met inpandige garage, oude stal en bovengelegen loft appartement met eigen keuken en badkamer
- Vrijstaande ruime dubbele garage met zolderberging.

Daarnaast nog een fraaie gerenoveerde hooitas, een berghok en een honden schuur.

Totaal woonoppervlak 815m2 (NEN 2580), totale vloeroppervlakte 1328m2


T-Boerderij "Breedam" is een rijksmonument uit 1863 en is recentelijk onder architectuur volledig gerestaureerd. Het complex is uitermate geschikt voor een bedrijf aan huis dan wel wonen met een groot gezin alsmede een combinatie met mantelzorg.

Met een zeer deskundig team is er een interieurontwerp gemaakt waarbij boerderij en bijgebouwen zijn getransformeerd tot ruime, luxe woning en kantoorvilla. Het ontwerp benadrukt de ruimtelijkheid van de gebouwen en zorgt dat er voldoende licht binnenkomt in de van origine donkere stallen. Het eindontwerp is schitterend, men is er in geslaagd het monumentale karakter van het pand te behouden, maar met alle comfort, luxe en moderne voorzieningen van nu.

Indeling:
Royale entree met een toegang tot het kantoorgedeelte aan de voorzijde en woongedeelte aan de achterzijde. In de ruimte is een keukenunit geplaatst voor het kantoorgedeelte aan de voorzijde.
Entree naar de voormalige 30-koeienstal (9.30 x 18.00m. Deze ruimte is nu de riante woon- en eetkamer met prachtige raampartijen, openslaande deuren naar de tuin en een Belgisch hardstenen vloer met vloerverwarming. Via een corridor is de toegang tot de woonkeuken met zeer luxe uitgevoerde eilandkeuken in hoogglans met diverse inbouwapparatuur, en ook weer openslaande deuren naar de tuin.
In deze voormalige wagenschuur bevindt zich ook de bijkeuken met opstelplaats voor wasmachine en droger en CV-ketel. Een apart toiletruimte en een zeer luxe badkamer met ligbad, wastafel, waterproof flatscreen in de wand en een solarium-douche met Turks stoombad.

Trap naar 1e etage: een riante slaapkamer onder de kap, over de gehele lengte zijn kasten met daarbij vier uittrekbare luxe kleding kasten, een luxe badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.
Via de woonkamer is ook een trap naar de 1e etage naar een open, zeer ruime kapverdieping met een vide naar de woonkamer. Op deze verdieping kunnen eventueel twee slaapkamers gerealiseerd worden die eventueel via een sluis verbonden worden met de kap ruimte van de slaapkamer .

In de tuin, staat een prachtige hooiberg, die als buiten loungeruimte ingericht kan worden. Het ontwerp voor de tuin is al gemaakt en zal binnenkort gerealiseerd gaan worden. Met een prachtig hek bij de entree een oprijlaan met parkeerplaats voor auto’s. Het totale grondoppervlakte van het terrein is maar liefst bijna 4000m2!

Het hoofdgebouw aan de voorzijde heeft nu een kantoorbestemming met een eigen entree, maar is eventueel ook als woonruimte in gebruik te nemen. Op de begane grond bevinden zich drie kamers met massief houten vloeren, open haarden en prachtig gerestaureerde, authentieke inbouwkasten.

1e etage: grote kamer in de hoge kapverdieping, te gebruiken als kantoorruimte met meerdere werkplekken en toegang tot een aparte werkkamer. Al deze ruimtes zijn voorzien van alle benodigde installaties en aansluitingen.

Verder bevindt zich op het terrein nog een voormalige 20 koeienstal (8.45x100m) die in gebruik is als kantoor, met alle moderne voorzieningen, installaties en aansluitingen. Hier is eenvoudige een 2e woning van te maken.

Begane grond:
hal met toilet, toegang tot open kantoorruimte met keukenblok, openslaande deuren naar terras en aparte vergaderkamer, antraciet stenen vloer met vloerverwarming.

1e etage: open ruimte in de kapverdieping met houten vloer en alle aansluitingen.

De voormalige 10 koeienstal (11.30x 8.70m) op het terrein is op de begane grond deels te gebruiken als garage voor 2 auto’s, het andere deel is in gebruik als museum met alle oude werktuigen van de boerderij.
De eerste etage (10.90x5.20m) is via een eigen ingang te bereiken en is een royale open ruimte die nu in gebruik is als woonstudio, met een badkamer en keuken. Maar tevens te gebruiken is als cursus-/trainingsruimte.

Naast dit gebouw staat nog een vrijstaande houten garage (9.20x6.00m) waar 2 auto’s kunnen staan, er is een betonnen vloer, gevelverwarming, werkbank en wateraansluitingen. Via een trap is een vliering bereikbaar met stahoogte. Voorts staat op het terrein nog een hondenverblijf en een uit steen opgebouwd hok, welke in gebruik is voor opslag.

Wat verder op het terrein staat nog een fraai chalet-bungalow, dat gebruikt kan worden als luxe gastenverblijf. Er is een woonkamer met moderne open keuken. Een badkamer met bad en toilet en op de 1e etage een vide waar de slaapkamer is. Om het chalet heen is een veranda met prachtig uitzicht.

Dit unieke object met zoveel woonoppervlakte en het riante perceel bieden de kans om in de Randstad, landelijk en rustig te wonen. Centrale ligging tussen Den Haag en Rotterdam en op fietsafstand van het historisch centrum van Delft.

Bijzonderheden:
- De koopsom is excl. ca. 1000m2 grond aan de achterzijde alwaar ook de chalet-bungalow opstaat.
- Koopsom met alle grond en chalet-bungalow 2.950.000,=
- Echt compleet gerenoveerd pand, waar u zo in kan trekken.
- Bestemming achterliggend weiland is industrie laagste categorie (geen stank en geen herrie).
- Hier worden bedrijfsunits gerealiseerd. Er wordt door de gemeente Rijswijk een 4m brede sloot aangelegd.
- Totaal 5 seperate c.v. systemen en zoveel mogelijk voorzien van vloerverwarming.
- Er is een drainage om het hoofdgebouw aangelegd.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM Aankoopmakelaar in.
Uw NVM Aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van NVM Aankoopmakelaars vindt u op Funda.nl

Details

Transaction

Price
€ 2.750.000 k.k.
Decoration
upholstered
Status
Available
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
815m²
Plot surface
3.850m²
Other surface
170m²
Volume
3614m³

Build

House type
Farmhouse, Detached house
Build type
Existing
Build year
1863
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Monumental house, Monument, Double housing possible

Layout

Rooms
17
Bedrooms
15
Number of floors
2
Facilities
Cable tv, Steamcabine, Smoke duct, Skyline

Energy

Isolation
Roof insulation, Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, Clear view, Sheltered location, Near waterway
Garden
Garden all round

Garage

Garage type
Free standing, stone, Free standing, wood

Location

[ { "address": "Haantje 11", "zipCode": "2288 CV", "city": "Rijswijk", "lat": 52.0218135, "lng": 4.3457815, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.