Hendrik Tollensstraat 172

2624 BK, Delft (situated in the Voorhof Neighbourhood)


Description

In de wijk Voorhof op de zesde verdieping gelegen 3 kamer appartement met balkon op het zuiden. Dit appartement is netjes onderhouden. Het appartementencomplex heeft een centrale ligging; winkelcentrum “In de Hoven” ligt op loopafstand, de Technische Universiteit Delft en het centrum van Delft zijn op 5 fietsminuten gelegen. Tevens is er een goede verbinding met het openbaar vervoer (tram, bus en trein) en zijn de uitvalswegen A4 en A13 goed te bereiken. In de nabije omgeving is er de mogelijkheid tot zowel vrij als vergunning parkeren.

Begane grond:
Centrale afgesloten hal met brievenbussen, toegang tot de liften, trappenhuis en toegang tot de bergingen.

6e verdieping:
Entree van het appartement met een hal, toilet en meterkast. Eigentijdse keuken aan de voorzijde welke voorzien is van koel/vries combinatie , 4 pits gaskookplaat, oven, vaatwasser en opstelplaats voor de geiser (huur, ca. € 11,= per maand). De eerste ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Via de hal is de badkamer bereikbaar met douche, wasmachine-aansluiting en wastafel. Via de lichte woonkamer is de tweede slaapkamer te bereiken welke toegang geeft tot het balkon op het Zuiden.

Bijzonderheden:
- Netto woonoppervlakte 64 m2, bruto inhoud 206 m3.
- Actieve VVE € 162,- per maand, exclusief € 67,50,= voorschot stookkosten.
- Gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen, winkelvoorzieningen, openbaar vervoer en de TU Delft.
- Zowel vrij parkeren als vergunning parkeren mogelijk.
- Verwarming middels blokverwarming; warm water middels geiser (huur).
- Standleidingen reeds vernieuwd (2013).

Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw lokale NVM aankoop-makelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 141.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
64m²
Volume
206m³

Build

Apartment type
Apartment w/ access balcony, Apartment
Bottom floor
6
Build type
Existing
Build year
1968
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Number of floors
1

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Geyser rent
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
In residental area, Clear view
Shed
Lock-up

Location

[ { "address": "Hendrik Tollensstraat 172", "zipCode": "2624 BK", "city": "Delft", "lat": 51.9964506, "lng": 4.3563585, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.

Related houses