Hovenierstraat 38

2613 RN, Delft (situated in the Westerkwartier Neighbourhood)


Description

Verscholen tussen de Buitenwatersloot en de Hovenierstraat ligt dit sfeervolle huis(je) met een zonnige buitenruimte, leuke woonkamer, slaapkamer met badkamer op de verdieping en heeft diverse buurtwinkels en scholen op loopafstand. Verder is er een zeer gunstige situering ten opzichte van het openbaar vervoer, NS centraal station, de historische binnenstad van Delft en de uitvalswegen A4 en A13. De woning is gelegen aan de rand van de herontwikkelingslocatie ‘Spoorzone Delft’. Deze ontwikkeling zullen de komende jaren zichtbaar zijn en zal van positieve invloed zijn op de kwaliteit van de leefomgeving en de bereikbaarheid van en naar de historische binnenstad van Delft.

Indeling:
Entree van de woning in keuken welke is voorzien van een 4 pits gaskookplaat met recirculatie afzuigkap en een vaste kast. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin alsmede een doorloop naar de achtertuin. Deze zonnige buitenruimte ligt beschut (veel privacy!) en heeft een berging waar onder andere de opstelplaats is van de CV combitel (2009). De woonkamer is voorzien van houten vloerdelen, open haard en heeft een open trap.

1e verdieping:
Entree op slaapverdieping met toilet met wastafel, slaapkamer met dakkapel en doorloop naar de badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
- Bouwperiode - 1906
- Gelegen op eigen grond, perceeloppervlakte 51 m2.
- Netto woonoppervlak 41 m2, bruto inhoud 167 m3 conform de NEN2580.
- Verwarming middels CV combiketel, warm water in de douche middels boiler.
- Buitenzijde geschilderd in 2016.
- Niet bewoners- en oud pand clausule van toepassing.

Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw lokale NVM aankoop-makelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 179.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
41m²
Plot surface
51m²
Other surface
4m²
Volume
167m³

Build

House type
Single family, Corner house
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Number of floors
2

Energy

Energy label
F
Hot water
Central heating, Electric boiler owned
Heating
Central heating
Furnace
Bosch (2009, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In residental area, Sheltered location
Shed
Extension, wood

Garage

Type
Permit

Location

[ { "address": "Hovenierstraat 38", "zipCode": "2613 RN", "city": "Delft", "lat": 52.0080776, "lng": 4.3538204, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.

Related houses