J.J. Slauerhofflaan 15

2624 JV, Delft (situated in the Voorhof Neighbourhood)


Description

Op de 4e verdieping gelegen keurig verzorgd 4 kamer (voorheen 5 kamer) appartement. Dit appartement heeft een gunstige ligging; op loopafstand van winkelcentrum "Hovenpassage"en de Albert Heijn XL. Er is een goede situering ten opzichte van openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen en het is slechts 10 minuten fietsen naar de bruisende en historische binnenstad.

Begane grond:
Afgesloten entree met lift en trappenhuis. Toegang tot de bergingen.

4e verdieping:
Entree van het appartement, hal met garderobe en meterkast. Heerlijke ruime woonkeuken (de keuken is vergroot doordat er een voormalige slaapkamer bijgetrokken is) voorzien van 4 pits keramische kookplaat, combi magnetron, vaatwasser en losse koelkast met vriezer. Dichte slaapkamer aan de terras zijde met toegang tot heerlijk zonnig en ruim terras. Vanuit deze kamer is de badkamer te bereiken welke is voorzien van een douche en een wastafelmeubel. Achter de badkamer ligt het toilet en een praktische wasmachineruimte. Hal welke toegang geeft tot de overige 2 slaapkamers.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1972.
Actieve VVE, bijdrage exploitatiekosten VVE € 252,04 per maand.
Voorschot stookkosten € 116,60 per maand.

Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw lokale NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 250.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
116m²
Volume
369m³

Build

Apartment type
Walk-up flat, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1972
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Number of floors
1

Energy

Energy label
F
Hot water
Central supply

Exterior areas

Location
In residental area

Location

[ { "address": "J.J. Slauerhofflaan 15", "zipCode": "2624 JV", "city": "Delft", "lat": 51.9901303, "lng": 4.3562433, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.