J.J. Slauerhofflaan 83

2624 JW, Delft (situated in the Voorhof Neighbourhood)


Description

In rustig complex aan boomrijk en groene omgeving gelegen netjes onderhouden 5 kamer appartement met zonnig ruim balkon op het zuiden en eigen relatief grote berging op de begane grond. Het betreft hier het grootste type waarvan de ligging op de negende verdieping een heerlijk weids uitzicht biedt. De ligging is gunstig ten opzichte van de diverse uitvalswegen (A4, A12, A13) en het openbaar vervoer. In de directe omgeving bevinden zich talrijke winkels en de historische binnenstad en station Delft is binnen 10 minuten met fiets of bus te bereiken. Station Delft-Zuid is 8 minuten lopen.

Begane grond: Entree met bellentableau, toegang tot berging op de begane grond. Afgesloten toegangshal, 2 liften en trappenhuis. .

9e verdieping: Voorportaal uitsluitend gedeeld met naastgelegen appartement. Entree van de woning, hal met meterkast (4 groepen; aparte groep voor inductiekookplaat) en berging (mogelijk om te bouwen tot ruimte voor wasmachine en droger). Riante en heerlijk lichte woonkamer met veel raampartijen, een prachtig uitzicht en elektrische zonwering. Bijgetrokken kamer (thans als studeerkamer maar kan ook weer makkelijk aparte (slaap-)kamer worden) van waaruit toegang tot het ruime balkon, zonnig gelegen op het zuiden. De glazen wand van de woonkamer naar de hal zorgt voor veel licht en een ruimtelijk effect. Dichte keuken voorzien van 4 pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi oven, koelkast en vriezer. Voorts 3 slaapkamers naast elkaar. Apart toilet in de hal en tot slot de badkamer welke is voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Individuele bemetering cv en warm water.

Bijzonderheden:
Eigen grond.
Netto woonoppervlakte 116 m2 (NEN 2580).
Bruto inhoud 369 m3.
Actieve VVE, bijdrage € 345,73 per maand inclusief voorschot stookkosten (ca. € 110,=).
Huismeester Stortkoker voor klein afval in het trappenhuis; afvalcontainers in algemene bergingen op begane grond.
Veel gratis parkeergelegenheid voor het complex..

Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw lokale NVM aankoop-makelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 225.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
116m²
Volume
369m³

Build

Apartment type
Portico flat, Apartment
Bottom floor
9
Build type
Existing
Build year
1972
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Layout

Rooms
5
Bedrooms
3
Number of floors
1
Facilities
Elevator

Energy

Energy label
E

Exterior areas

Balcony
Yes
Shed
Lock-up

Location

[ { "address": "J.J. Slauerhofflaan 83", "zipCode": "2624 JW", "city": "Delft", "lat": 51.9901127, "lng": 4.3562873, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.

Related houses