J.J. Slauerhofflaan 85

2624 JW, Delft (situated in the Voorhof Neighbourhood)


Description

Op de 10e verdieping gelegen keurig 3 kamer appartement met dichte keuken, woonkamer, badkamer (2018), voorzien van volledig dubbele beglazing met daarnaast een zonnig balkon op het zuiden. Dit appartement heeft een gunstige ligging; op loopafstand van winkelcentrum "Hovenpassage"en de Albert Heijn XL. Er is een goede situering ten opzichte van openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen en het is slechts 10 minuten fietsen naar de bruisende en historische binnenstad.

Begane grond:
Afgesloten entree met lift en trappenhuis. Toegang tot de bergingen.


10e verdieping:
Entree van het appartement voorzien van hal/gang met meterkast, vaste kast en toilet. Dichte keuken voorzien van 4 pits gaskookplaat, oven en koel/vries combinatie. Naast de keuken bevindt zich de lichte slaapkamer.Toegang naar de ruime en lichte woonkamer. Vanuit de woonkamer is de aangrenzende kamer te bereiken (deze is ook vanuit de gang te bereiken). vanuit deze kamer is er toegang tot het balkon met een prettig uitzicht, heerlijk in het zonnetje. Moderne badkamer (2018) voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en plek voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1972.
Actieve VVE, maandelijkse bijdrage € 280,47. (Voorschot stookkosten € 88,-)
Appartement is volledig voorzien van dubbele beglazing (HR ++ glas).
Verwarming geregeld door collectieve gas gestookte CV ketels welke in de dakopbouw gesitueerd zijn (blokverwarming). Warm water wordt verzorgd door de boilers welke gekoppeld zijn aan deze CV ketels. Installaties eigendom van de VVE.


Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw lokale NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 239.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
90m²
Volume
288m³

Build

Apartment type
Walk-up flat, Apartment
Bottom floor
10
Build type
Existing
Build year
1972
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Layout

Rooms
3
Bedrooms
1
Number of floors
1

Energy

Energy label
D
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central supply

Exterior areas

Location
In residental area, Clear view
Shed
Lock-up

Garage

Type
Public

Location

[ { "address": "J.J. Slauerhofflaan 85", "zipCode": "2624 JW", "city": "Delft", "lat": 51.9901034, "lng": 4.3562584, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.