Jacob Catsstraat 11

2613 HA, Delft (situated in the Hof van Delft Neighbourhood)


Description

In de populaire Hof van Delftwijk bieden wij deze met smaak verbouwde dubbele bovenwoning te koop aan. De woning beschikt over een drietal slaapkamers, woonkamer met open keuken en een zonnig terras! Door de renovatie in 2010 is de woning vrijwel direct te betrekken!

De woning heeft diverse buurtwinkels en scholen op loopafstand. Verder is er een zeer gunstige situering ten opzichte van het openbaar vervoer, NS centraal station, de historische binnenstad van Delft en de uitvalswegen A4 en A13. De woning is gelegen aan de rand van de herontwikkelingslocatie ‘Spoorzone Delft’. Deze ontwikkeling zal in de komende jaren zichtbaar zijn en zal van positieve invloed zijn op de kwaliteit van de leefomgeving en de bereikbaarheid van en naar de historische binnenstad van Delft.

Indeling:
Entree, hal met meterkast (2 groepen) en trapopgang.

1e verdieping:
Ruime overloop, toilet met wastafel, trapopgang, toegang tot de woonkamer en deur naar het terras. Deze zonnige buitenruimte is gelegen op het Zuidwesten, dit betekent dat de zon er ruimschoots aanwezig is. De woonkamer is voorzien van een open keuken met vaatwasser, oven en een 5 pits gaskookplaat met afzuigkap. Doorloop naar het zitgedeelte van woonkamer met vaste kast en een gaskachel. De volledige verdieping is voorzien van een lamel parketvloer.

2e verdieping:
Overloop, kleinere slaapkamer aan de achterzijde. Tweetal slaapkamers aan de voorzijde met beiden een vaste kast. Geheel betegelde badkamer met douche, toilet, wastafel en aansluiting voor de wasmachine en droger. Tevens is er een vaste kast met opstelplaats van de Intergas CV combiketel (2010). De volledige verdieping is voorzien van een laminaat vloer. In het trapgat bevindt zich een meterkast met 4 groepen.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1929.
- Netto woonoppervlakte 80 m2, bruto inhoud 274 m3 conform de NEN2580.
- Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van € 25.
- De woning is, op het raampje in het toilet na, volledig voorzien van dubbele beglazing.
- Tweetal meterkasten met in totaal 6 groepen.
- Verwarming en warm water middels Intergas CV combiketel uit 2010.
- Keuken en badkamer vernieuwd in 2010.
- Hoofddak vernieuwd in 2008.

Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw lokale NVM aankoop-makelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 225.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
80m²
Volume
274m³

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1929
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Number of floors
2

Energy

Energy label
D
Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Intergas (2010, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In residental area

Garage

Type
Permit

Location

[ { "address": "Jacob Catsstraat 11", "zipCode": "2613 HA", "city": "Delft", "lat": 52.0082288, "lng": 4.3485296, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.