Julianalaan 96

2628 BK, Delft (situated in the Wippolder Neighbourhood)


Description

Uitzonderlijk hoek dubbelbovenhuis met heel veel ruimte en licht, mooie details en vergaand gerenoveerd. Gelegen op loopafstand van de binnenstad tegenover de Botanische Tuin.

Soms kom je een pand tegen waar er geen gelijke van bestaat en waarvan de plattegrond anders is maar zo fantastische leefruimte oplevert. 17 jaar geleden kwamen wij dit pand tegen voor de huidige bewoners, ze zochten geen bovenhuis want een huis met een tuin was het idee....maar wat leek al snel en blijkt nu nog steeds... het huis past hen als gegoten. Ze gaan nu de volgende fase van hun leven in en daar past een andere plek weer bij.

Dit pand heeft dan ook een enorme woonkamer met een fraaie parketvloer, gashaard, open luxe keuken, 2 balkons, 4 ruime slaapkamers waarvan 1 toren zolderkamer, fraai origineel glas-in lood overal en ook volledig voorzien van dubbel glas, moderne verwarmings en elektra installatie, daarnaast is de waterleiding vervangen en is het afgelopen jaar geschilderd.

Kortom een huis waar u eens moet komen kijken want dan zult u ook blij verrast worden.

Begane grond:
Entree, ruime hal met ingebouwde kast en plek voor een paar fietsen, trapopgang.

1e verdieping:
Flinke overloop, toilet met fonteintje, hele ruime woonkamer-ensuite met schuifdeuren en heel veel grote ramen alles voorzien van glas-in lood. In de voorkamer zit een gashaard en de hele etage is voorzien van een parketvloer. De achterkamer loopt door in een de keuken, dus je kan dit ook zien als een hele grote eetkeuken met openslaande deuren naar 1 van de 2 balkons.

De keuken is voorzien van: afzuigkap, gaskookplaat, oven, vaatwasser....

2e verdieping:
Ruime overloop, 2e toilet, 3 ruime slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer toegang tot het 2e balkon, modern ruime badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel.

3e verdieping:
Vaste trap naar zolderkamer met pyramide dak met 2 dakramen. U kunt hier nog een toegang maken naar een optioneel dakterras. Veel bergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden:

- Ruim, licht pand met lekkere grote ruimtes
- Modern Remeha c.v.combiketel met grote warm water capaciteit
- Optioneel dakterras
- Alles voorzien van isolerende beglazing
- Waterleiding en elektra grotendeels vervangen
- Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2017
- De balkonhekjes dienen nog vervangen/hersteld te worden
- Bitumen dak op platte gedeelte is vervangen in 2010
- Slapende Vereniging van Eigenaren

Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw lokale NVM aankoop-makelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 435.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
159m²
Other surface
3m²
Volume
600m³

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Double upstairs house
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1931-1944
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Layout

Rooms
7
Bedrooms
5
Number of floors
4

Energy

Energy label
E
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
HR (2010, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In residental area, Clear view, Open location
Garden
Terrace
Terrace
Southeast, 4m², 110×375cm

Location

[ { "address": "Julianalaan 96", "zipCode": "2628 BK", "city": "Delft", "lat": 52.0086481, "lng": 4.3718689, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.

Related houses