Koornmarkt 64 B

2611 EJ, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Gestoffeerde dubbele bovenwoning gelegen op de tweede verdieping van het voormalige wijkcentrum “Rehoboth” aan de mooiste gracht van Delft op 100 meter loopafstand van de Markt. Het gebouw heeft vanaf 1541 diverse functies gehad maar was altijd het hoofdgebouw van meerdere handelshuizen in de directe omgeving tussen de Koornmarkt en de Brabantse Turfmarkt. De uitzonderlijke kap bestaande uit maar liefst vijf jukken en dateert uit het jaar 1621. Het pand heeft van 2000 tot 2002 een renovatie ondergaan waarbij authentieke details bewaard zijn gebleven.
Dit gehele gebouw is “Top 10” onder de vele Rijksmonumenten in de historische binnenstad van Delft. De woning is de absolute top van alle appartementen! Huur is € 2.500,= per maand exclusief G/W/E/TV en internet. Beschikbaar per 01/05/2017.

Indeling:
Begane grond: videofooninstallatie bij entree, hal met marmervloer. Via een schitterende vestibule en modern trappenhuis komt u op de tweede verdieping.

Tweede verdieping: waar een portaal met garderobe met toilet al veel verraden, namelijk een uitgebalanceerd geheel van oude details, zoals moerbinten, kasteelvloerdelen en moderne verlichting en sanitair. Achter de hal betreedt u de L-vormige woonkamer ca 45m2, open keuken ca. 40m2, slaapkamer en terras op het oosten, dat zowel vanuit woon- als slaapkamer toegankelijk is. Dat wordt ontbijten in de ochtendzon!

Een ruime, moderne, eikenhouten binnentrap voert u naar kapverdieping alwaar het genieten is van de ruimte die naar eigen inzicht indeelbaar is, bijvoorbeeld in een werk- en slaapruimte. De architect heeft er bij de laatste renovatie slechts twee moderne units ontworpen nl. een badkamer met naastgelegen technische ruimte, en een garderobe/bergkast naast de trap. Het geheel met de circa acht meter hoge nok is voorzien van Velux dakramen en aluminium glaspui op het oosten. Op het westen een vide met uitzicht over de gracht naar o.a. rondvaartboten.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van wastafel, toiletkast, ligbad, douche en tweede toilet. De technische ruimte is voorzien van was/droogtoren, kluisje en opstelling van de CV-ketel met koelblok (heteluchtverwarming met topkoeling). Wat het buiten voor weer is maakt niet uit. Binnen is het, zowel in de zomer als in de wintermaanden, altijd een aangenaam klimaat. De woning is uitstekend geïsoleerd en geventileerd. De Siematic-keuken is voorzien van alle comfort: inductie kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, koel/vriescombinatie en voldoende kastruimte.

De woning beschikt in totaal over ca. 170 m2 vloeroppervlak, met een afgesloten kamer van circa 12m2 aangrenzend aan de woonkamer en op de bovenverdieping twee royale ruimtes, vrij in te delen, resp. 12 m2 en 16 m2. Daarbij komt nog ca. 8 m2 opslag/fietsenberging in het ruime souterrain. Op het oosten ligt een prachtige, diepe achtertuin waar de geur van lavendel je tegemoet komt. Gebruik tuin is in overleg met kantoor eigenaar/verhuurder op begane grond. Toegang via poort zijgevel.

Voorwaarden:
- Te huur voor een stel of een gezinshuishouden van maximaal 3 personen, geen studenten, een PHD stel is welkom
- 1 maand waarborgsom betaalbaar voor de aanvang van het huurcontract
- De huur moet voor de 1e van de betreffende maand op de rekening staan van de verhuurder
- Er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid
- Minimaal huurcontract 12 maanden
- 1 maand kijkrecht voor de verhuurder bij beëindiging van het huurcontract
- Huisdieren in overleg
- ROZ huurcontract (www.roz.nl)
- Er mag niet gerookt worden en er mogen geen veranderingen aan het gehuurde plaatsvinden.

Dit is een aanbod waar geen rechten aan kunnen worden ontleend, daar wijzigingen mogelijk zijn

Procedure als u een woning wilt huren:

Bij interesse voor een huurwoning dient u bij ons aan te leveren

1. kopie paspoort dan wel ander geldig legitimatiebewijs
2. kopie loonstrook dan wel contract
3. volledig ingevulde en ondertekende intentieverklaring (zit in brochure)

Wij zullen dan contact opnemen met de verhuurder en uw verzoek voorleggen.
Indien de verhuurder akkoord gaat zullen wij een huurcontract in opstellen conform model Raad van Onroerende Zaken. Wij zullen deze per email aan u toesturen ter goedkeuring, vervolgens zullen wij een afspraak voor ondertekening inplannen alsmede een afspraak voor de opleveringsinspectie van de door u gehuurde woning (u ontvangt dan van ons de sleutel)

Conditions:
- Suitable for a couple or 3 person household, no students, PHD couple is welcome
- 1 month deposit
- Rent needs to be paid in advance
- There will be no explanations regarding the selecting process
- Minimum 12 months contract
- 1 month viewing right at termination off the contract
- Pets only possible after conference with owner
- ROZ-rental contract (www.roz.nl)
- No smoking and no changes can be made to the property (painting, drilling etc) without the written consent from the owner.

From this offer from which no rights can be obtained, since changes are possible

How to proceed if you want to rent a home:

Deliver to our office
1. Copy passport
2. Copy payslip or employment contract
3. Fully filled out and signed intention declaration (as attached in our brochures)

We will contact the owner and discuss your request. If the owner confirms the deal we will draft a rental contract (Model Council of Immovable goods: www.roz.nl) We present you a concept via email and schedule a appointment for signing the contract and also a appointment for inspection of your new home. We will inspect the place together with you and if all is well you receive the key.

Details

Transaction

Price
€ 2.500 per month ex.
Decoration
upholstered
Status
Rented
Acceptance
directly

Surface and volume

Living surface
170m²
Volume
735m³

Build

Apartment type
Upper floor apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1880
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Monumental house

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Number of floors
3
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv

Energy

Isolation
Fully isolated
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, In town center
Garden
Terrace

Location

[ { "address": "Koornmarkt 64", "zipCode": "2611 EJ", "city": "Delft", "lat": 52.0102058, "lng": 4.3587094, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.