Nieuwe Langendijk 38

2611 VK, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Starters in de binnenstad opgelet! Wij bieden te koop aan een leuke vier kamer woning met plaats en dakterras. Deze woning heeft al het bruisende van de binnenstad op loopafstand, waaronder leuke terrasjes, cafeetjes en restaurants. De markt en de Beestenmarkt liggen letterlijk om de hoek. Voorts is er een goede verbinding met het openbaar vervoer en de situering naar diverse uitvalswegen.

Begane grond:
Entree van de woning met kleine hal, meterkast en toilet. Ruime woonkamer met trapopgang naar de 1e verdieping. In de uitbouw gelegen dichte keuken voorzien van 4 pits gaskookplaat en vaatwasser. De losse koelkast en de combi magnetron worden ter overname aangeboden. Vanuit de keuken is er toegang naar de plaats.

1e verdieping:
Overloop. Aan de voorzijde bevinden zich 2 slaapkamers (hiervan 1 slaapkamer maken geeft een prettige ruime slaapkamer). Aan de achterzijde bevindt zich de 3e slaapkamer met de daarnaast gelegen badkamer. Deze badkamer is voorzien van ligbad, douche, wastafel en 2e toilet. vanuit de badkamer is het beschutte dakterras te bereiken.

Bijzonderheden:
Eigen grond.
Perceeloppervlakte 50 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen 68 m2 (conform NEN 2580).
Bruto inhoud 249 m3.
Leuke starterswoning.
Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing.

Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw lokale NVM aankoop-makelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 235.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
68m²
Plot surface
50m²
Volume
249m³

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Number of floors
2

Energy

Energy label
F
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(2002, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In town center
Garden
Sit
Sit
7m², 241×274cm

Garage

Type
Permit

Location

[ { "address": "Nieuwe Langendijk 38", "zipCode": "2611 VK", "city": "Delft", "lat": 52.0130026, "lng": 4.3629862, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.