Omanstraat 8

2622 GZ, Delft (situated in the Tanthof west Neighbourhood)


Description

Rustig en ruim wonen! Dat zult u zeker doen in deze 4 kamer tussenwoning met een ruim 14 meter diepe achtertuin. De woning verkeerd in een gedateerde staat van onderhoud en dient gemoderniseerd te worden. Met zijn 3 slaapkamers en een vrij in te delen zolder etage is deze woning uitermate geschikt voor jonge gezinnen met opgroeiende kinderen.

In de directe omgeving van de woning ligt recreatiegebied Midden Delfland met wandel- en fietsroutes, golfbaan, manege, zwembad en diverse sportverenigingen. Gunstig gelegen nabij scholen, supermarkt, kinderboerderij, ziekenhuis, uitvalswegen en openbaar vervoervoorzieningen.

Begane grond:
Entree, hal met meterkast (4 groepen) en toegang tot de woonkamer. Het zitgedeelte van de woonkamer bevindt zich aan de voorzijde. Via de woonkamer is er toegang tot de achtertuin maar ook tot een tussenhal met trapopgang en toilet met wastafel. Eenvoudige keuken met tevens toegang tot de achtertuin. Deze buitenruimte is gelegen op het Noordwesten (einde van de middag/avondzon) en is voorzien van houten berging met achterom.

1e verdieping:
Overloop, 2 slaapkamers aan de voorzijde. Eenvoudige badkamer met douche, ligbad en wastafelmeubel. Hoofdslaapkamer aan de achterzijde.

2e verdieping:
Entree in de open zolder met opstelplaats van de CV combiketel. Deze verdieping is vrij in te delen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1989.
- Woonoppervlakte gebruiksfunctie conform NEN2580 122 m2, bruto inhoud 427 m3
- Gelegen op erfpachtsgrond met een jaarlijkse canon van € 396,66 per jaar (te betalen in 2 halfjaarlijkse termijn van € 198,33). De grondwaarde en afkoopsom bedraagt € 11.911,73. Door het betalen van dit bedrag kan de verplichting tot het betalen van de erfpachtcanon worden afgekocht. Daarna kan voor € 1,- koopsom en € 120,- administratiekosten het volledig eigendom van het perceel worden verkregen.
- Verwarming en warm water middels Remeha Avanta CV combiketel uit ca.2009.
- Woning verkeerd in een matige staat van onderhoud en dient gemoderniseerd te worden.

Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw lokale NVM aankoop-makelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 210.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
122m²
Plot surface
138m²
Other surface
2m²
Volume
427m³

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1989
Maintenance inside
Moderate
Maintenance outside
Moderate

Layout

Rooms
5
Bedrooms
3
Number of floors
3

Energy

Energy label
C
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Remeha Avanta (Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In residental area
Garden
Backyard
Backyard
Northwest, 78m², 540×1446cm
Shed
Free standing, wood

Garage

Type
Public

Location

[ { "address": "Omanstraat 8", "zipCode": "2622 GZ", "city": "Delft", "lat": 51.9791262, "lng": 4.3478643, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.

Related houses