Oostblok 48

2612 PD, Delft (situated in the Heilige Land Neighbourhood)


Description

In een rustige straat gelegen 4 kamer eengezinswoning met diepe tuin op het noord oosten. Door de uitbouw op de begane grond en de opbouw van de 2e verdieping ontstaat er een ruime woning van 80 m2 welke is gelegen op loopafstand van de bruisende binnenstad. Ook recreatiegebied Delftse Hout ligt in de directe omgeving evenals het openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen.

Begane grond:
Entree van de woning met kleine hal, meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Lichte woonkamer met houten vloerdelen. In de uitbouw bevindt zich het aparte toilet en de badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting. Aan de achterzijde tevens de open keuken met gasfornuis, vaatwasser, koelkast en vriezer. Toegang naar de ruime en diepe achtertuin op het noord oosten, voorzien van vrijstaande stenen berging.

1e verdieping:
Overloop met apart toilet. 1e slaapkamer aan de voorzijde gelegen en een 2e heerlijke ruime slaapkamer welke aan de achterzijde ligt.

2e verdieping:
Door de dakopbouw bevindt zich op deze verdieping een ruime 3e slaapkamer met dakraam en flinke berging over de volle breedte.

Bijzonderheden:
In de koopakte zal de oud pand clausule worden opgenomen.
Eigen grond.
Perceeloppervlakte 99 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen 80 m2.
Bruto inhoud 282 m3.
CV ketel circa 2005.

Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw lokale NVM aankoop-makelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 249.000 k.k.
Status
Sold under reservation
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
80m²
Plot surface
99m²
Volume
282m³

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1906-1930
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Fair

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Number of floors
3

Energy

Isolation
Insulated glazing
Heating
Central heating
Furnace
(2005, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
Northeast, 38m², 383×989cm
Shed
Free standing, stone

Location

[ { "address": "Oostblok 48", "zipCode": "2612 PD", "city": "Delft", "lat": 52.0115452, "lng": 4.3711332, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.

Related houses