Papsouwselaan 175

2624 AL, Delft (situated in the Voorhof Neighbourhood)


Description

Op zeer centrale locatie, boven winkelcentrum De Hoven en nabij het historische centrum van Delft bieden wij dit nette doch eenvoudige 3 kamer appartement te koop aan. Wonen aan de Papsouwselaan betekent een praktisch ingedeeld appartement, een ruime woonkamer welke een gunstige lichtinval heeft en een zonnig balkon. Tel hierbij het volledige winkelaanbod van winkelcentrum 'De Hovenpassage' binnen handbereik, het openbaar vervoer voor de deur en het centrum letterlijk om de hoek bij op en het is zowel voor jong als oud een leuke plek om te wonen!

Begane grond:
Entree van het complex, middels trap en lift toegang naar de woonverdiepingen.

2e verdieping:
Entree van het appartement, vestibule/tochtportaal en meterkast. Gang met toilet. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en is gelegen over de volle breedte van het appartement. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het zonnige balkon welke op de middag- en avondzon gelegen is. Aan de voorzijde gelegen eenvoudige dichte keuken. Aan de voorzijde bevindt zich de eerste slaapkamer en de tweede ligt aan de zijkant van het appartement. De badkamer is voorzien van douche, wastafel, wasmachineaansluiting en huurboiler(Essent, € 13,= per maand). Voorts is er nog een praktische inpandige berging.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1967.
Netto woonoppervlakte 91 m2, bruto inhoud 296 m3 conform de NEN2580.
Actieve Vereniging van Eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 100,51 per maand, exclusief € 100,- voorschot stookkosten.
Verwarming middels blokverwarming, warm water middels huurboiler (€ 13,- per maand).
Vrijwel volledig voorzien van dubbele beglazing.
Niet bewonersclausule van toepassing.
Er ligt een juridische afspraak dat de eigenaar van de ondergelegen winkel middels een gebruiksovereenkomst "om niet"de berging behorende bij het appartement aan de Papsouwselaan 175 huurt daar deze direct achter deze betreffende winkel is gelegen en voor opslag wordt gebruikt. Eigenaar Papsouwselaan 175 huurt/gebruikt gedurende deze periode voor € 100,= per jaar de garage aan de Hermesstraat 19 van de eigenaar van de ondergelegen winkel. Dit bruikleen stopt op dezelfde dag wanneer de gebruiksovereenkomst berging Papsouwselaan 175 stopt.

Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw lokale NVM aankoop-makelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 185.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
91m²
Volume
296m³

Build

Apartment type
Apartment w/ access balcony, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1968
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Number of floors
1

Energy

Energy label
E
Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Electric boiler rent
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
Near busy road, In residental area
Balcony
Yes

Garage

Garage type
Lock-up

Location

[ { "address": "Papsouwselaan 175", "zipCode": "2624 AL", "city": "Delft", "lat": 51.9987782, "lng": 4.3553017, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.

Related houses