Pootstraat 127

2613 PH, Delft (situated in the Westerkwartier Neighbourhood)


Description

Aan de Pootstraat, op loopafstand van het centraal station en de Delftse binnenstad, bieden wij deze loods met woonbestemming te koop aan. Bent u de aannemer en/of ontwikkelaar van deze toekomstige woning?

Gelegen op eigen grond, het perceel dient nog nader ingemeten te worden door het Kadaster. De diepte van het perceel zal gelijk worden aan het naastgelegen perceel van Pootstraat 125C.

In de kopgevel van Pootstraat 125C zit een raam. Onder bepaalde randvoorwaarden van Vestia (eigenaar) kan dit raam worden dichtgezet. Deze randvoorwaarden zijn op aanvraag beschikbaar en zullen in de koopovereenkomst worden opgenomen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? De architecten van StudioD11 staan u graag bij in deze mogelijke ontwikkeling!

Kenmerken:
- Woonbestemming
- Per direct beschikbaar
- Huidige oppervlakte 47 m2, inhoud 171 m3
- Eigen grond - perceel moet nog nader ingemeten worden door het Kadaster. Deze kosten zijn voor rekening van de verkopende partij.
- Randvoorwaarden Vestia voor het dicht zetten raam Pootstraat 125C op aanvraag beschikbaar en zullen in de koopovereenkomst worden opgenomen.

Interesse in dit object? Schakel direct uw eigen NVM-Aankoopmakelaar in. Uw NVM-Aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-Aankoopmakelaars vindt u op Funda.nl

Details

Transaction

Price
€ 125.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Build

Layout

Garage

Garage type
Lock-up

Location

[ { "address": "Pootstraat 127", "zipCode": "2613 PH", "city": "Delft", "lat": 52.0053939, "lng": 4.3522219, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.