Visstraat ong

2611 JW, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Parkingspot in the centre of town in a private garage. If you want your car to be safe and you also want a place to park this is the solution !

Op zoek naar de oplossing voor uw parkeerprobleem in het centrum van Delft? Stop met zoeken! Wij hebben een parkeerplaats in een afgesloten parkeercarrousel beschikbaar! De parkeerplaats is gelegen in de Visstraat; verbinding tussen de Voorstraat en Verwersdijk. (Deze straat verbindt de Voorstraat met de Verwersdijk).

Rijdt vanaf de Verwersdijk, door de Visstraat naar de inrit van de garage. Met een afstandsbediening opent u de deur. De elektrische carrousel zal het juiste parkeerbord inrij klaar maken zodat u de auto eenvoudig kunt parkeren. De garage dient u handmatig te sluiten met een druk op de gevelknop. Loop vervolgens de garage uit en u staat direct in het gezellige centrum van Delft!

Koopsom € 29.000,- kosten koper.

Technische specificaties:
- Platformbreedte 250 cm per parkeerplaats.
- Platformlengte 530 cm
- Maximale autobreedte (zonder buitenspiegels) 190 cm.
- Maximale autohoogte 195 cm.
- Maximaal gewicht 2000 kg.

Bijzonderheden:
- Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van € 43,07 per maand (2018).
- Op aanvraag zijn de aanvullende technische details beschikbaar.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor het maken van een afspraak!

Details

Transaction

Price
€ 29.000 k.k.
Service charges
€ 43
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Build

Layout

Location

[ { "address": "Visstraat 0", "zipCode": "2611 JW", "city": "Delft", "lat": 52.0145085, "lng": 4.3557133, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.