Warmoezierstraat 20

2613 VH, Delft (situated in the Hof van Delft Neighbourhood)


Description

2 kamer benedenwoning met leuke achtertuin, gelegen in de wijk Hof van Delft aan de rand van de binnenstad. De zeer sfeervolle ruime woonkamer met openslaande deuren naar de gezellige L-vormige tuin, geven dit huis een bijzonder karakter. Gelegen in een rustige straat en praktisch geen verkeer.

Begane grond:
Entree/ gang, meterkast (5 groepen met a.l.s.), L-vormige tuingerichte woonkamer met mooie schouw als centraal punt, met prettige plafondhoogte van 3 meter en openslaande deuren. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken met L-opstelling met 4 pits gaskookpaat, oven, afzuigkap, boiler in eigendom en koelkast. Badkamer met douche, wastafel en toilet. De slaapkamer van het appartement bevindt zicht aan de achterzijde van de woning. De woonkamer en keuken zijn voorzien van blank houten dekvloer. Sfeervolle en leuke aangelegde stadstuin met ruime houten berging met aansluiting voor de wasmachine.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1920.
- Netto woonoppervlakte 42 m2, bruto inhoud 196 m3.
- VVE in oprichting.
- Keuken vernieuwd in 2012.
- Voorgevel met prachtige glas-in-lood ramen.
- Paar minuten lopen van de binnenstad.

Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw lokale NVM aankoop-makelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 169.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
42m²
Other surface
10m²
Volume
196m³

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1920
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Number of floors
1

Energy

Energy label
G
Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Electric boiler owned
Heating
Gas heater

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
Northeast, 26m², 261×1003cm
Shed
Extension, wood

Garage

Type
Permit

Location

[ { "address": "Warmoezierstraat 20", "zipCode": "2613 VH", "city": "Delft", "lat": 52.0088349, "lng": 4.3530601, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.

Related houses