Wijnhaven 8 b

2611 CR, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Het voormalige hotel Central is in 1999 gerestaureerd tot een kleinschalig appartementencomplex waarvan de buitenkant van historische waarde is en bouwelementen bevat die zelfs dateren van begin 1500 en de grote stadsbrand van 1536 hebben overleefd! De binnenzijde is zeer fraai gerenoveerd waarna er 10 verschillende appartementen zijn ontstaan, ieder met een eigen karakter. Kenmerkend aan dit appartement is de ligging van de woonkamer aan de voorzijde met levendig uitzicht over de gracht en winkelstraat. Aan de achterzijde bevinden zich de slaapkamers en dakterrassen in alle rust en privacy.

Begane grond:
centrale afgesloten entree, fraaie hal voorzien van trappenhuis, lift en toegang tot de bergingen.

1e verdieping:
Entree appartement met direct binnenkomst in de in de woonkamer met vaste kast onder de trap met meterkast. Open keuken welke is voorzien van een vaatwasser en een 4 pits keramische kookplaat. Het zitgedeelte van de woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en heeft een levendig uitzicht over de winkelstraat, de rondvaartboot en de Nieuw Kerk.

2e verdieping:
Overloop met uit 1400 daterend poortje, afkomstig uit een voormalig klooster in het centrum van Delft. Berging met opstelplaats van de CV combiketel (2014). Badkamer met een hoogte van ruim 4 meter(!) met douche, wastafel, toilet en een tweetal dakvensters. Slaapkamer met trap naar entresol met dakvenster en uitzicht op de Oude Jan. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en beschikt wederom over een entresol welke thans in gebruik is als slaapruimte. Vanuit deze slaapkamer is er tevens toegang tot de tweetal dakterrassen aan de achterzijde van de woning. Deze bieden voldoende privacy en zijn gunstig op de zon gelegen.

Bijzonderheden:
- Rijksmonument.
- Netto woonoppervlakte 85 m2, bruto inhoud 321 m3 conform de NEN2580.
- Actieven VVE, bijdrage € 203,- per maand.
- Verwarming en warm water CV combiketel uit 2014.
- Eigen (fietsen)berging met achterom naar Oude Delft.
- Grotendeels dubbel glas (met uitzondering van de ramen in de woonkamer).

Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw lokale NVM aankoop-makelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 350.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
85m²
Other surface
8m²
Volume
321m³

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Monumental house, Protected town view

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Number of floors
2
Facilities
Skyline, Elevator

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(2014, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, In town center
Shed
Lock-up

Garage

Type
Permit

Location

[ { "address": "Wijnhaven 8", "zipCode": "2611 CR", "city": "Delft", "lat": 52.010756, "lng": 4.3578956, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.

Related houses