Wijnhaven 8 E

2611 CR, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Het voormalige hotel Central is in 1999 gerestaureerd tot een kleinschalig appartementencomplex waarvan de buitenkant van historische waarde is en bouwelementen bevat die zelfs dateren van begin 1500 en de grote stadsbrand van 1536 hebben overleefd! De binnenzijde is zeer fraai gerenoveerd waarna er 10 verschillende appartementen zijn ontstaan, ieder met een eigen karakter. Dit appartement ligt in het hart van het oude centrum met alle winkels, restaurants, cafés, terrassen, theater en cultuur om de hoek.

Begane grond:
centrale afgesloten entree, fraaie hal voorzien van trappenhuis, lift en toegang tot de bergingen.

1e verdieping:
Middels fraaie en diepe gang wordt de entree van het appartement bereikt. Entree van het appartement met hal. Doorloop naar de prachtige woonkamer welke is voorzien van een zeer fraai monumentaal ornamenten plafond en glas in lood ramen aan de voorzijde van waaruit een beeldbepalende kijk op een typisch historisch stukje Delft. De woonkamer is voorts voorzien van een parketvloer en biedt toegang tot de open keuken met 4 pits keramische kookplaat, afzuigkap, combi oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. In de hal bevindt zich voorts een praktische ruimte alwaar de opstelplaats voor de CV combiketel (1999), de wasmachineaansluiting en de mechanische ventilatie. Verder een nette toiletruimte en de meterkast. Aan de achterzijde zeer rustig gelegen riante slaapkamer (ten tijde van de renovatie was de opzet 2 slaapkamers welke in de tweede plattegrond ook zo is weergegeven en makkelijk terug te brengen is) met prachtige schouw en glas in lood ramen. De slaapkamer biedt toegang tot de badkamer voorzien van douche en wastafel.

Bijzonderheden:
Gemeentelijk monument.
Actieven VVE, bijdrage € 195,= per maand.
Gebruiksoppervlakte wonen 76 m2 (conform NEN 2580).
Inhoud 227 m3.
In 1999 is het voormalige hotel Central compleet gerenoveerd en gerestaureerd.
Historische bouwelementen daterend uit 1500.
Eigen buitenberging aanwezig.
CV combiketel 1999.

Interesse in dit huis? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw lokale NVM aankoop-makelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Details

Transaction

Price
€ 235.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Surface and volume

Living surface
76m²
Volume
227m³

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Monumental house, Protected town view

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Number of floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Elevator

Energy

Energy label
D
Isolation
Roof insulation, Wall insulation
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(1999, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, In town center
Shed
Lock-up

Location

[ { "address": "Wijnhaven 8", "zipCode": "2611 CR", "city": "Delft", "lat": 52.010756, "lng": 4.3578956, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.

Related houses