Woudseweg 144

2636 AV, Schipluiden (situated in the Den Hoorn Neighbourhood)


Description

Gemeubileerde kamer beschikbaar voor master of PHD-student op fietsafstand van Delft!!!

Gemeubileerde kamer op de eerste verdieping van een vrijstaande woonboerderij gelegen aan de rand van Den Hoorn midden in de Woudsepolder nabij uitvalswegen A4 naar het Westland, Delft, Den Haag en Rotterdam. (Let op! je deelt de 1e verdieping met een andere huurder) Op fietsafstand van Delft gelegen. Voorzien van gezamenlijk gebruik van de badkamer, keuken, woonkamer, toilet en de prachtige aangelegde tuin rondom het huis. Uitstekend geschikt voor master of Phd-student, geen normale student!! Huurprijs is € 475,= per maand exclusief vast bedrag van € 75,= per maand voor het gebruik van G/W/E/TV en internet per maand. Beschikbaar per direct voor een periode van minimaal 12 maanden en maximaal 5 jaar.

Indeling:
Entree, hal, gezamenlijk toilet, in verband met de huisvesting van een bedrijfskantoor op de begane grond is de ruime woonkamer toegankelijk voor de huurder vanaf 19.00 uur en in het weekend. Gezamenlijke keuken voorzien van alle apparatuur vanuit de keuken toegang naar het erf en de tuin. Vrijstaande berging met fietsen welke vrij te gebruiken zijn voor de huurder.
Eerste verdieping: ruime overloop, slaapkamer (5.00x3.70) voorzien van wastafel, tweede slaapkamer (4.00x3.70), nieuwe badkamer voorzien van douche, wastafel, wasmachine en droger.

Huur voorwaarden:
- Te huur voor maximaal 1 persoon, geen normale studenten, 1 master of PHD student is welkom!
- 1 maand waarborgsom betaalbaar voor de aanvang van het huurcontract
- De huur moet voor de 1e van de betreffende maand op de rekening staan van de verhuurder
- Er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid
- Minimaal huurcontract 12 maanden en maximaal 24 maanden.
- 1 maand kijkrecht voor de verhuurder bij beëindiging van het huurcontract
- Het houden van huisdieren in het gehuurde is niet toegestaan
- ROZ huurcontract (www.roz.nl)
- Er mag niet gerookt worden en er mogen geen veranderingen aan het gehuurde plaatsvinden zonder schriftelijke toestemming van verhuurder.

Dit is een aanbod waar geen rechten aan kunnen worden ontleend, daar wijzigingen mogelijk zijn

Procedure als u een woning wilt huren:

Bij interesse voor een huurwoning dient u bij ons aan te leveren

1. kopie paspoort dan wel ander geldig legitimatiebewijs
2. kopie loonstrook dan wel contract
3. volledig ingevulde en ondertekende intentieverklaring (zit in brochure)

Wij zullen dan contact opnemen met de verhuurder en uw verzoek voorleggen.
Indien de verhuurder akkoord gaat zullen wij een huurcontract in opstellen conform model Raad van Onroerende Zaken. Wij zullen deze per email aan u toesturen ter goedkeuring, vervolgens zullen wij een afspraak voor ondertekening inplannen alsmede een afspraak voor de opleveringsinspectie van de door u gehuurde woning (u ontvangt dan van ons de sleutel)

Details

Transaction

Price
€ 475 per month ex.
Decoration
Fully furnished
Service charges
€ 75
Status
Rented
Acceptance
directly

Surface and volume

Living surface
33m²
Volume
90m³

Build

House type
Farmhouse, Detached house
Build type
Existing
Build year
1906-1930
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Layout

Rooms
1
Bedrooms
1
Number of floors
1

Exterior areas

Location
Clear view, Open location, Outside built-up area
Garden
Garden all round
Shed
Free standing, stone

Location

[ { "address": "Woudseweg 144", "zipCode": "2636 AV", "city": "Schipluiden", "lat": 51.9963274, "lng": 4.3144393, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us for a viewing

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.