A NEW EXCLUSIVE INDIAN OCEAN ISLAND RETREAT IS ON THE HORIZON

INTERESSE?

Neem dan contact met ons op!

CONTACT OPNEMEN

VILLA'S

Een uniek project aan de Indische Oceaan, met 15 luxe villa's slechts voor maximaal 32 gasten (alleen voor volwassenen). Elke villa is direct gelegen aan de rand van de oceaan en heeft een eigen infinity pool.

BEKIJK DE INTERACTIEVE KAART

DELUXE VILLA

Deluxe Villas zijn luxe één-slaapkamer zeezicht villa's met een eigen infinity pool, prive tuin van minimaal 1000 vierkante meter. De 142 vierkante meter grote villa's beschikken over een modern open interieur met subtiele verwijzingen naar de Omani en African culture van Pemba.

MEER INFORMATIE & FOTO’S

SUPERIOR VILLA

De Superior Villas zijn luxe zeezicht villa's, met een aparte slaapkamer, een grote woonkamer en een over-sized prive infinity pool, weelderige eigen tuin van minimaal 1430 vierkante meter. De 186 m2 grote villa's beschikken over een modern interieur met subtiele verwijzingen naar de Omani en African culture van Pemba.

MEER INFORMATIE & FOTO’S

PRESIDENTIAL VILLA

Voor de ultieme luxe, exclusiviteit en privacy, de 328 m2 grote Presidential Villa heeft een 270 graden uitzicht op de Indische Oceaan en een eigen prive baai met wit zand strand en een eigen terrein van 2.700 m2 een stukje paradijs.

MEER INFORMATIE & FOTO’S

INTERESSE?

Neem contact met ons op

CONTACT OPNEMEN