Distributieweg 24 56

2645 EJ, Delfgauw (gelegen in de wijk Ruyven )


Omschrijving

Twee gekoppelde bedrijfsunits samen of per stuk te huur of te koop, op industrieterrein Ruiven. Gelegen op een zeer modern industrieterrein met een directe oprit op de A-13. Ruiven is gelegen aan de rand van Delft en de hele regio is hier vandaan zeer gemakkelijk te bereiken.

Andere bedrijven die gevestigd zijn op ruiven: Albert Hein distributiecentrum, Saab Harteveld, Renault Zeeuw, Lenntech, Karwei en Grolsch

Aan de voorzijde een kantoor entree en aan de achterzijde een roldeur en normale entree. Beide units zijn geheel afzonderlijk te gebruiken: er zijn twee meterkasten, 2 verwarmingssystemen etc..

Gelegen aan de rand van het industrieterrein is het vrije uitzicht vanuit uw kantoor over de weilanden is iets wat u niet zou verwachten van een dergelijk pand.

begane grond:
voor entree (56), hal, meterkast, bedrijfsruimte met dubbele deuren naar achtergelegen bedrijfsruimte met roldeur naar achterzijde, tweede entree (24), hal en meterkast. Er is aan de achter- en voorzijde een trap naar de verdieping

1e verdieping:
Gang, vaste kasten met 2 c.v.combi ketels (junkers), toiletgroep met 2 wastafel, 2 damestoiletten en drie urinoirs, grote kantoorruimte aan de voorzijde, 2e keuken en 2e toiletgroep, grote kantoorruimte/kantine aan de achterzijde. Geheel voorzien van plavuizenvloer en in de kantine is een volledig uitgeruste keuken met bar en tapinstallatie. Keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap.

Oppervlakte:
Oppervlakte totaal ca. 330 m² - Distributieweg 24 en 56

Distributieweg 24 (totaal ca. 140 m²):
B.G. kantoorruimte: ca. 70 m²
Verdieping kantoorruimte: ca: 70 m²

Distributieweg 56 (totaal ca. 190 m²):
B.G. bedrijfsruimte: ca: 95 m²
Verdieping kantoorruimte: ca 95 m²

Vraagprijs:
Distributieweg 24: € 165.000,00 k.k.
Distributieweg 56: € 190.000,00 k.k.

Beide bedrijfsruimtes: € 350.000,00 k.k.

Huurprijs:
Distributieweg 24: € 1.100,00 per maand, excl. BTW, incl. parkeerplaatsen
Distributieweg 56: € 1.350,00 per maand, excl. BTW, incl. parkeerplaatsen

Beide bedrijfsruimtes: € 2.250,00 per maand, excl. BTW, incl. parkeerplaatsen

Opleveringsniveau:
Het object zal worden opgeleverd in de huidige (casco) staat en voorzien van onder andere:
- 2 x CV-combi ketel (Juncker Eurostar);
- geheel voorzien van isolerende beglazing ;
- brandmeldsysteem;
- mechanische ventilatie.
- 1e verdieping geheel voorzien van systeemplafond met verlichting.
- Kabelgoten op gehele 1e verdieping.
- Brand- en gewoon alarm.
- VVE bijdrage 1400,= per jaar per pand dus totaal 2800,=.
- Per [pand 1/32e aandeel in mandelig perceel.
- Voorzien van krachtstroom en uitgebreide elektrische installatie.
- 5 eigen parkeerplaatsen een gezamenlijke fietsenstalling.
- Geheel voorzien van isolerende beglazing
- Oppervlakte : 345m2 bedrijfsruimte, 174m2 eigen grond, 5 parkeerplaatsen
- Oplevering : per direct
- Onderhoud : goed

Parkeergelegenheid/ bereikbaarheid:
Er bevinden zich 5 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Eigen vervoer: Middels eigen vervoer is het bedrijventerrein "Ruyven" zeer goed bereikbaar en direct gelegen aan de A-13 (Den Haag- Rotterdam vv) ter hoogte van de afslag Delft-Zuid. Via de provinciale weg N-470, van Delft naar Zoetermeer is de bereikbaarheid ook vanaf de Rijksweg A-12 (Den Haag Utrecht v.v.) uitstekend.
Openbaar vervoer: Aan het einde van de straat van het object bevindt zich de bushalte voor buslijn 81, welke een directe verbinding heeft met het Centraal Station Delft.

Kadastraal:
Gemeente:Pijnacker, Sectie: H, Nummer: 1228 (gedeeltelijk), Volle eigendom.

BTW:
Huurprijs dient vermeerderd te worden met BTW.

Huur:
Huurovereenkomst: Op te stellen door het makelaarsteam; Standaard huurovereenkomst ROZ in de zin van artikel 7:230A BW conform het model door de ROZ welke in juli 2003 is vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het CBS.

Huurperiode: in overleg met verhuurder.

Servicekosten: Nader te bepalen.

Huurbetaling: De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten inclusief BTW dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Huur: Waarborgsom ter grootte van minimaal twee maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Koop: Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom voldoen op rekening van de notaris.

Oplevering:
Kan per direct dan wel in overleg

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid.
Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 350.000 k.k. — € 2.250 per maand
Status
Verhuurd
Oplevering
per direct

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal
Bouwjaar
2001-2010
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
330m²
Units vanaf
140m²
Vrije hoogte
300cm

Indeling

Voorzieningen
overheaddeuren
Luchtbehandeling
mechanische ventilatie

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein
Parkeren onoverdekt
5 Parkeerplekken

Locatie

[ { "address": "Distributieweg 24", "zipCode": "2645 EJ", "city": "Delfgauw", "lat": 51.9936744, "lng": 4.40165, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.