Distributieweg 24

2645 EJ, Delfgauw (gelegen in de wijk Ruyven )


Omschrijving

Bedrijfsunit van 140m2, op industrieterrein Ruiven. Gelegen op een zeer modern industrieterrein met een directe oprit op de A-13. Ruiven is gelegen aan de rand van Delft en de hele regio is hier vandaan zeer gemakkelijk te bereiken.

Andere bedrijven die gevestigd zijn op ruiven: Albert Hein distributiecentrum, Saab Harteveld, Renault Zeeuw, Karwei en Grolsch

begane grond:
voor entree, hal en meterkast. Er is aan de achter- en voorzijde een trap naar de verdieping

1e verdieping:
Gang, vaste kasten met c.v.combi ketel (junkers), toiletgroep met wastafel, grote kantoorruimte aan de voorzijde, keuken. Geheel voorzien van plavuizenvloer

Distributieweg 24 (totaal ca. 140 m²):
B.G. kantoorruimte: ca. 70 m²
Verdieping kantoorruimte: ca: 70 m²

Distributieweg 24: € 165.000,00 k.k.

Huurprijs:
Distributieweg 24: € 1.100,00 per maand, excl. BTW, incl. 2 parkeerplaatsen


Opleveringsniveau:
Het object zal worden opgeleverd in de huidige (casco) staat en voorzien van onder andere:
- CV-combi ketel (Juncker Eurostar);
- geheel voorzien van isolerende beglazing ;
- brandmeldsysteem;
- mechanische ventilatie
- 1e verdieping geheel voorzien van systeemplafond met verlichting
- Kabelgoten op gehele 1e verdieping
- Brand- en gewoon alarm
- Onderhoud via VVE bijdrage 100,= per maand (alleen bij koop !!)
- Voorzien van krachtstroom en uitgebreide elektrische installatie.
- 2 eigen parkeerplaatsen een gezamenlijke fietsenstalling.
- Geheel voorzien van isolerende beglazing
- Oplevering : per direct
- Onderhoud : goed

Eigen vervoer: Middels eigen vervoer is het bedrijventerrein "Ruyven" zeer goed bereikbaar en direct gelegen aan de A-13 (Den Haag- Rotterdam vv) ter hoogte van de afslag Delft-Zuid. Via de provinciale weg N-470, van Delft naar Zoetermeer is de bereikbaarheid ook vanaf de Rijksweg A-12 (Den Haag Utrecht v.v.) uitstekend.
Openbaar vervoer: Aan het einde van de straat van het object bevindt zich de bushalte voor buslijn 81, welke een directe verbinding heeft met het Centraal Station Delft.

BTW:
Huurprijs dient vermeerderd te worden met BTW.

Huur:
Huurovereenkomst: Op te stellen door het makelaarsteam; Standaard huurovereenkomst ROZ in de zin van artikel 7:230A BW conform het model door de ROZ welke in juli 2003 is vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het CBS.

Huurperiode: in overleg met verhuurder.

Servicekosten: Nader te bepalen.

Huurbetaling: De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten inclusief BTW dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Huur: Waarborgsom ter grootte van minimaal twee maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Koop: Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom voldoen op rekening van de notaris.

Oplevering:
Kan per direct dan wel in overleg

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid.

Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 165.000 k.k. — € 1.100 per maand
Status
Verhuurd
Oplevering
per direct

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal
Bouwjaar
2001-2010
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
140m²
Units vanaf
140m²
Vrije hoogte
300cm

Indeling

Voorzieningen
betonvloer, toilet, pantry
Luchtbehandeling
mechanische ventilatie

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein
Parkeren onoverdekt
2 Parkeerplekken

Locatie

[ { "address": "Distributieweg 24", "zipCode": "2645 EJ", "city": "Delfgauw", "lat": 51.9936744, "lng": 4.40165, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.