Beestenmarkt 12

2611 GB, Delft (gelegen in de wijk Binnenstad )


Omschrijving

Ter overname "Café Swieber" Beestenmarkt 12 te Delft.

Prachtig café met ruim 100 stoelen groot terras (gevel + plein 155m2) op het horecaplein in hartje historisch centrum van Delft. Dit fraaie bedrijf is door de huidige eigenaren geheel verbouwd en voorzien van een prachtige inrichting en moderne uitrusting.

Het terras wordt vergroot, onder het huidige terrassen beleid, waardoor er zich voor u als ondernemer een ideale kans voordoet om zich te vestigen op het mooiste horecaplein van Nederland.

De huidige eigenaren exploiteren ook Kobus Kuch (en uitbreidende gezinnen) en hebben te weinig tijd om de exploitatie de aandacht te geven die de zaak verdient. De omzet is sterk stijgend en zou door ruimere openingstijden en meer persoonlijke aandacht alsmede de verruiming van het terras, nog veel verder door kunnen groeien.

Het is een instapklare formule met een vergunning tot 01:00 uur van zondag tot donderdag en tot 02:00 uur op vrijdag en zaterdag.

De sfeer is gemoedelijk en sfeervol, de inrichting is goed en compleet en het aanwezige inventaris is van hoge kwaliteit.

Vergunningen: alle benodigde horecavergunningen volgens de eisen van de gemeente Delft aanwezig.

Indeling:
Restaurant met 30 /35 zitplaatsen en 10 barkrukken, bar met 2 Black & White vol automaat koffiemachines, barblokken en kassa, toiletgroep met fraaie toiletten met wastafels. Volledig uitgeruste en goed ingedeelde keuken. Ruim terras onder de platanen met ruim 100 zitplaatsen (143 m2) en een gevelterras van 12 m2 met 12 zitplaatsen.

Er is een verplichtingen aan Heineken (via onderhuur) voor pilsafname maar niet aan personeel en of automatenhandel. Voor een ondernemers paar is dit echt een buitenkans, want de zaak is met zijn 2'en uitstekend te runnen.

voorzieningen:
- volledig uitgeruste keuken met afzuiging
- airconditioning/verwarmingsysteem
- moderne meterkast
- fraaie afwerking en inrichting van hoge kwaliteit
- kassa systeem met 2 handholds en 3 bonnenprinters in keuken en achter de bar
- Een biercel met 2 500L biertanks van Heineken met nog drie fustaansluitingen

Overname, goodwill en inventaris: € 235.000,= excl. btw.

Mogelijk te realiseren/ potentiële omzet: ca. 300.000 tot 500.000 per jaar

Er is nu een groeiende omzet van 275.000 a 300.000 waarbij de zaak open is van donderdag tot zondag. Dinsdag tot en met zondag in het hoogseizoen en donderdag tot en met zondag in het laag seizoen.

Huur pand: ca. € 3000,= excl. btw per maand.

Waarborgsom of bankgarantie 3 maanden huur + btw

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 3.000 per maand
Status
Verhuurd
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Horeca
Bouwjaar
-1906
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
80m²
Verkoopoppervlakte
44m²

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern, winkelcentrum

Locatie

[ { "address": "Beestenmarkt 12", "zipCode": "2611 GB", "city": "Delft", "lat": 52.0116618, "lng": 4.3622665, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.