Burgwal 45

2611 GG, Delft (gelegen in de wijk Binnenstad )


Omschrijving

Kantoorruimtes vanaf 25m2 tot 300m2 in een rijksmonumentaal pand, hartje binnenstad om de hoek bij de Beestenmarkt.

In dit monumentaal pand, van de voormalige stadsleenbank, in het hart van de binnenstad is ruimte voor creatieve ondernemers die weleens wat anders willen. Op de begane grond zit de Bierfabriek Delft een grand café waar ook echt bier wordt gebrouwen. U kunt dus gelijk genieten van een gezellige borrelplek !

Er zijn ruimtes in diverse vormen, maten en prijzen beschikbaar.

Dit prachtige monumentale pand is in uitstekende staat en alle ruimtes hebben bijzondere details als fraaie balken plafonds, houten steun beren, houten vloeren, hoge plafonds en grote hoge ramen. Het zijn stoere ruimtes met een strakke afwerking en alle databekabeling en elektra aansluitingen zijn in overvloed aanwezig.

Om een goede indruk van de mogelijkheden in dit pand te krijgen nodigen wij u uit om eens te komen kijken. Wij staan open voor uw ideeën en input om dit tot het creatieve hart van Delft te laten worden. Wij zoeken in het bijzonder creatieve bedrijven die iets bijzonders zoeken.

Begane grond:

Entree via grand café waar u altijd gasten in een gemoedelijke sfeer kunt ontvangen en na werk tijd nog even kan borrelen. zie ook www.bierfabriek.com !

--------------------------------------------------------------------------------------------------

NU BESCHIKBAAR NOG MAAR 3 RUIMTES:


3e etage kantoorruimte 65m2 (incl. gedeelde ruimte)
Huur: 547,55 per maand + 205,33 per maand alles excl. btw
Beschikbaar per direct

3e etage kantoorruimte 54 m2 (incl. gedeelde ruimte)
Huur: 447,99 per maand + 168 per maand alles excl. btw
Beschikbaar per direct

3e etage kantoorruimte 77 m2 (incl. gedeelde ruimte)
Huur: 641,13,- per maand + 240,42,- per maand alles excl. btw
Beschikbaar per direct

Gehele 3e etage is ook te huur
kantoorruimte 197 m2 zijnde 3 kantoorruimtes en een centrale ontvangstruimte
Huur: € 1.636,67 per maand + € 613,75 per maand alles excl. btw
Beschikbaar per direct


----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bijzonderheden:
Databekabeling, vloerbedekking etc.. alles is aanwezig en de door u gewenste ruimte is dus voor u zo te betrekken.

Locatie:
Gelegen in het autovrije hart van de stad met om de hoek de Beestenmarkt het horecaplein van Delft. 100 meter van de Markt en het stadhuis is dit een uitstekende locatie te noemen waar u zich helemaal in het leven voelt staan. Alle gemakken onder hand bereik en een waanzinnige ambiance waarin u en uw werknemers kunnen genieten en dus met plezier voor u een extra tandje harder zullen lopen. Uw klanten zullen vaker bij u op bezoek komen zeker als u ze een gratis bezoekers parkeerkaart toe stuurt.

Bereikbaarheid:
De Burgwal is gelegen in het centrum van Delft en is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Bushaltes zijn op 5 minuten loopafstand. Met de auto is het centrum van Delft snel bereikbaar vanaf de snelweg A13 (Rotterdam-Den Haag), afslag Delft/Pijnacker. Het station Delft is op loopafstand gelegen. Aan de Phoenixstraat, Gasthuisplaats, Nieuwe Langendijk, Yperstraat en Zuidpoort zijn goed bereikbare betaalde parkeergarages aanwezig.

De servicekosten zijn als voorschot bij vooruitbetaling verschuldigd, op basis van jaarlijkse nacalculatie en bestaan onder andere uit:

stookkosten; water; elektra; glas bewassing; glasverzekering; schoonhouden algemene ruimten; verlichting algemene ruimten; administratiekosten.

Waarborgsom 3 maanden huurverplichtingen

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 130 per m2 per jaar
Servicekosten
€ 38
Status
Beschikbaar
Oplevering
per direct

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
1769
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
197m²
Units vanaf
54m²

Indeling

Verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Te openen ramen

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern, winkelcentrum

Locatie

[ { "address": "Burgwal 45", "zipCode": "2611 GG", "city": "Delft", "lat": 52.0111964, "lng": 4.361863, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.