Choorstraat 16

2611 JG, Delft (gelegen in de wijk Binnenstad )


Omschrijving

Hele leuke winkel van 100m2 (verdeeld 50m2 bg en 50m2 1e etage) gelegen in een fraaie drukke winkelstraat midden in het centrum van Delft. Frontbreedte voorzijde 4.40 meter, de ruimte heeft veel hoogte en licht.

In de straat zijn o.a. Albert Heijn, Brain Wash kappers, Kantoorboekhandel Prins, Red Jeki, Het fruithuisje, Boekhandel Huyser, Bakkerij de Diamanten Ring, Trekpleister, George Jensen Damask, Neef Rob, Nox, Sporthuis Ruisch en Leonidas gevestigd.

Verder is er de Marktgarage op korte loopafstand evenals de Phoenixgarage.

Bereikbaarheid: Deze winkel is gelegen in het wandel gebied in autoluwe centrum van Delft.

HUURPRIJS
€ 1950,= per maand

HUURTERMIJN
Termijnen in overleg

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat

OPLEVERING
In overleg

BIJZONDERHEDEN
De verhuurder heeft plannen om het bestaande appartement in het naastgelegen pand 16a en de 2e verdieping van het winkelpand door een zelfstandige toegang vanuit 16a te ontsluiten. Hiervoor moet in het winkelpand een van de winkel afgesloten trap gerealiseerd worden. Dit zal ten koste gaan van ca 5 a 8 m2 van de winkelruimte alsmede een deel van de 1e etage.Zolang er nog geen toegang vanuit het naastliggende pand tot de 2e etage van het winkelpand is gerealiseerd zal toegang via bestaande toegang en winkel plaatsvinden.

De winkel wordt dus verhuurd met een de beperking dat de verhuurder in de toekomst wellicht een door toegang vanuit 16a wenst te realiseren. Recht bouw door toegang vanuit 16a in de winkel conform door opdrachtgever aan te leveren tekening. Recht op doorgang naar 2e etage van het winkelpand tot de trapopgang wordt gerealiseerd. De plannen zijn echt nog niet concreet qua uitvoering en tijdstip. Realisatie gaat in goed overleg met huurder.

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand, per automatische incasso.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
3 maanden huur

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens (2000=100), gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf de aanvraag en betaling voor de benodigde nutsvoorzieningen te verzorgen. Er is een eigen energie aansluiting aanwezig.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.950 per maand
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
-1906
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
100m²
Units vanaf
100m²
Verkoopoppervlakte
100m²

Indeling

Verdiepingen
2

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern, winkelcentrum, woonomgeving
Welstandklasse
B1

Locatie

[ { "address": "Choorstraat 16", "zipCode": "2611 JG", "city": "Delft", "lat": 52.0130092, "lng": 4.3575557, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.