Choorstraat 32

2611 JG, Delft (gelegen in de wijk Binnenstad )


Omschrijving

Winkel van 122,2 m2 in de goed bezochte Choorstraat.

Twee bijzondere winkelpanden, totaal 157,2 m2 in de goed bezochte Choorstraat. De winkels zijn ook los te huur.

Nummer 32 met de klokgevel is een rijksmonument uit 1725 en nummer 34 een gemeentelijk monument uit 1896. Deze twee panden hebben jaren dienst gedaan als winkel voor Muziekhandel Dol en worden nu samen of los verhuurd.

Prachtige puien op een uitstekende locatie schuin tegenover de Albert Heijn in een authentieke winkelstraat met o.a. boekhandel, bloemist, groentenboer, supermarkt, kruidenier, bakker, toko, kapper, chocolaterie, kledingwinkels en nog diverse andere zaken.

Choorstraat 32 groot 122,2 m2, huurprijs 1800,= per maand

Choorstraat 34 groot 53m2 + plaats, huurprijs 1150,= per maand

Tesamen te huur 175,2 m2, huurprijs 2800,= per maand

De winkels dienen nog te worden gerenoveerd en dit kan nog samen met u als ondernemer worden besproken. Uitgangspunt is dat er casco wordt verhuurd en de verhuurder zorgt voor een brandwerend plafond, meterkast, alsmede een werkend riolerings aansluiting. Overige zaken zijn in overleg en eventueel mogelijk voor de juiste huurder tegen aangepaste verhuur condities.

Er wordt uitdrukkelijk niet gezocht naar snackbar/doner/grillroom achtige ondernemers !

HUURTERMIJN

Voorkeur 5 jaar + 5 optie jaren andere termijnen in overleg

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco

OPLEVERING
In overleg

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
3 maanden + btw

HUURPRIJSAANPASSING

Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST

Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN

Huurder dient zelf de aanvraag en betaling voor de benodigde nutsvoorzieningen te verzorgen. Er is een eigen energie aansluiting aanwezig.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.450 per maand
Status
Verhuurd
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
-1906
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
122m²
Units vanaf
122m²
Verkoopoppervlakte
122m²

Indeling

Verdiepingen
2

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern, winkelcentrum
Welstandklasse
B2

Locatie

[ { "address": "Choorstraat 32", "zipCode": "2611 JG", "city": "Delft", "lat": 52.013159, "lng": 4.3579815, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.