Faradayweg 13

2627 AX, Delft (gelegen in de wijk Industrie terrein Schieweg )


Omschrijving

Te koop beleggings/ontwikkelingsobject geheel verhuurd maar ook weer snel leeg of deels leeg te maken als u dit wenst.

Een eenvoudige maar zeer degelijke en goede onderhouden loods van ca. 200m2 bestaande uit 2 verhuurde delen van ieder ca. 100m2. Daarnaast staan er op het terrein nu 29 zeecontainers welke worden verhuurd voor opslag, 26 zijn er verhuurd en 3 zijn er in eigen gebruik.

Daarnaast is er nog een flink buitenterrein en er kunnen nog meer containers worden geplaatst, voor extra inkomsten.
Een plek waar u zelf kunt klussen en ondernemen welke volledig wordt betaald door uw huurders !

Totale huurinkomsten

29 verhuurde zeecontainers ca. 2400,- per maand
bedrijfsruimte 200m2 met keuken, 3 toiletten en kantoortje alsmede modern c.v. combiketel (is voor beide ruimtes)

Verhuurd 1350,= per maand

Totaal ca. 3.750,= per maand = ca. 45.000,= per jaar excl. btw en excl. g/w/e

Bestaat uit 2 kadastrale percelen

Delft G 404 groot 784m2
Delft G 405 groot 725m2

Dit object is gelegen op het zeer goed bereikbare bedrijventerrein "Schieoevers" te Delft.
Op dit bedrijventerrein zijn onder andere de volgende bedrijven gevestigd. Makro, Bouwmaat, Boels Verhuur, Auto Electra, Sanidump, Brezan en diverse lokale ondernemers.

De Faradayweg is uitstekend bereikbaar, het is een zijstraat van de Schieweg. Het bedrijventerrein heeft met de A-13, de A-4 en de Kruithuisweg prima uitvalswegen. Het station Delft-Zuid ligt op loopafstand.

Op het terrein zijn 10 parkeerplaatsen aanwezig.

Koopprijs:
€ 400.000,-- kosten koper en excl. BTW.

Genoemde vraagprijs is inclusief het terrein en de containers. Indien koper dat wenst kan het terrein ook leeg opgeleverd worden.

Datum van overdracht / aanvaardingsdatum: In overleg.

Zekerheidstelling bij koop:
Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom voldoen op rekening van de notaris.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 400.000 k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal
Bouwjaar
1971-1980
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
200m²
Units vanaf
200m²
Vrije hoogte
300cm
Vrije breedte
5cm

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein
Parkeren onoverdekt
10 Parkeerplekken

Locatie

[ { "address": "Faradayweg 13", "zipCode": "2627 AX", "city": "Delft", "lat": 51.9859265, "lng": 4.3720921, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.