Kalfjeslaan 66 .

2623 AJ, Delft (gelegen in de wijk Tanthof oost )


Omschrijving

ca. 650m2 (kan gehuurd worden per kamer vanaf 27m2) betaalbare kantoorruimte in delen/per kamer te huur, voor een periode van ca. 3 jaar maximaal.

Beschikbaarheid:

Te huur per 1 maart 2019:
- unit 0.15 32m2 Huur € 226,67 per maand excl. B.T.W. Servicekosten € 80,00 pm.excl. B.T.W.


Gebouw is voorzien van glasvezelinternet en er zijn 2 gezamenlijke vergaderruimtes.

Het betreft een vrijstaande, moderne en representatieve kantoorvilla gelegen aan de Kalfjeslaan op een prominente zichtlocatie aan de Kruithuisweg (N-470) één van de voornaamste toegangswegen tot Delft.

Internet:
Breedband Delft samen met OpenFiber een symmetrische glasvezelverbinding aan. Zie hiervoor ook de website www.openfiber.nl. 015 303 00 08. Op de website staan de tarieven en de pakketten ook Voip etc.

Bereikbaarheid:
Eigen vervoer
Het object is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer via de Kruithuisweg (N-470) welke een directe aansluiting biedt op de A -13 (Den Haag - Rotterdam) en de A - 4 (Delft/ Den Haag - Amsterdam), de A -12 richting Utrecht ligt eveneens op enkele autominuten.

Openbaar vervoer
Het NS - station Delft Zuid ligt op korte loopafstand. Diverse opstapplaatsen van buslijnen liggen eveneens in de buurt.

Adres:
Kalfjeslaan 66, 2623 AJ te Delft.
Gemeente: Delft, sectie: R, nummer: 3935, groot: 11 are en 50 centiare.

Metrage: Het totaal verhuurbaar vloeroppervlak van het gebouw bedraagt ca. 711 m² VVO kantoorruimte en is als volgt verdeeld:

Begane grond : ca. 357 m²
1e verdieping : ca. 354 m²

de oppervlakte is gemeten volgens NEN 2580 .

Parkeren:Er zijn 14 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein aanwezig, vrij te gebruiken, maar zonder plaats gegarantie. Mogelijkheid tot reserveren voor Euro 650,= per jaar.

Opleveringsniveau:De kantoorruimte wordt in huidige staat opgeleverd en is voorzien van onder andere:

-systeemplafonds v.v. inbouwverlichtingsarmaturen;
-mechanische ventilatie;
-dubbele toiletgroep per verdieping;
-kabelgoten;
-centrale verwarming v.v. radiatoren;
-aluminium kozijnen v.v. isolerende beglazing;
-te openen ramen;
-kantineruimte;
-lichtstraten;
-diverse airco-units;
-huidige indeling in diverse kantoorkamers.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs kantoorruimte: € 85,-- p/m² per jaar te vermeerderen met BTW

Huurtermijn: maximaal 3 jaar, minimum in overleg.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.


Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: 30,= p/m2 excl. BTW alleen in geval van het huren van een gedeelte van het pand.

als u het gehele gebouw huurt dan dient huurder dient zelf zorg te dragen voor de aanvraag voor levering van gas, water en elektra. Huurder zal zelf onderhoudscontracten af sluiten voor het gehuurde, die vooraf ter beoordeling aan verhuurder zullen worden voorgelegd.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling:Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie of waarborgsom stellen van 3 maanden huur, vermeerderd met servicekosten en de wettelijk verschuldigde BTW.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 85 per m2 per jaar
Servicekosten
€ 30
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
1981-1990
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
711m²
Units vanaf
27m²

Indeling

Verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Omgeving

Ligging
kantorenpark, woonomgeving
Parkeren onoverdekt
14 Parkeerplekken

Locatie

[ { "address": "Kalfjeslaan 66", "zipCode": "2623 AJ", "city": "Delft", "lat": 51.9878682, "lng": 4.3578504, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.