Kleveringweg 9 A

2616 LZ, Delft (gelegen in de wijk Recreatiegebied Delftse hout )


Omschrijving

Alle boxen zijn verkocht !

Langs de snelweg A13 bij Delft op het bedrijventerrein de Ypenburgse Poort zijn bedrijfsunits (garageboxen) te koop.

Het Bedrijventerrein Ypenburgse Poort met naast bedrijven ook hotels, kantoren en sport- en recreatiemogelijkheden, zoals McDonald’s, binnenkort Hanos, Shanghai Hotel Holland, Race Planet, Supermarkt Oriental, Shurgard Self Storage en Active Health Center.

Het bedrijfsunitscomplex bestaat uit 20 boxen in verschillende afmetingen. Het terrein is rondom Hekken afgesloten door middel van een solide poort waardoor het risico op inbraak of vandalisme klein is. Mede hierdoor zijn de boxen ideaal voor werken, ondernemen of klussen. En dat op een goed bereikbare locatie. De aanvang van de bouw is gepland in het eerste kwartaal van dit jaar (2016).

Elke box heeft een huisnummer en hierdoor kunt u uw bedrijf hier vestigingen en inschrijven bij de Kamer van koop Handel.

Een bedrijfsunit kopen is een goede investering, zowel voor eigen gebruik en als belegging. Onze units hebben lage aanschafkosten en een interessant fiscale voordeel (28% investeringsaftrek). Bovendien behoudt de box na aankoop door het onderhoud van de VVE zijn waarde en krijgt u een ruime garantie.

Als je langere tijd zelf geen gebruikt maakt van je eigen bedrijfsruimte, kun je deze voor een bepaalde periode verhuren. De boxen zijn vrij verhandelbaar als volwaardige bedrijfsunit.

Wij kunnen een geschikte huurder voor jouw unit zoeken, maar je mag de box ook zelf verhuren aan een ZZP’er of particulier. We voorzien je graag van een gratis huurcontract-model.

Stuur ons een mail met u gegeven en vragen en verhuis snel naar uw eigen plek ipv nog langer te huren.

Bedrijfsunits Kleveringweg 9 te Delft (2616 LZ)

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 23.990 k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal
Bouwjaar
2016
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
18m²
Units vanaf
18m²

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein, kantorenpark, overig

Locatie

[ { "address": "Kleveringweg 9", "zipCode": "2616 LZ", "city": "Delft", "lat": 52.026402, "lng": 4.363499, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.